Bitcoin HaberleriManşetSon Dakika

Bitcoin Neden Piyasanın İmparatoru?

Sponsorlu İçerik

İnsanlar ne zaman kripto para piyasaları düşünse Bitcoin‘in sözü otomatik olarak akılda belirir. Bitcoin’in kripto para pazarındaki baskın payı hala tartışılmaz. Bununla birlikte, Bitcoin‘in genellikle altcoinler tarafından ele alınan kendi eksiklikleri ve dezavantajları vardır.

Longhash’ın yakın tarihli bir raporuna göre, altcoinlerin Bitcoin’i en üst noktadan devirememesinin birkaç nedeni var.

İlk neden tüm piyasalarda geçerli olan bir kanun olan güven unsuru öne çıkıyor. Kripto para piyasalarına giriş yapanlarda Bitcoin’in her bir altcoini likidite ve istikrar açısından çökerttiği düşünülmekte.

Raporda listelenen bir diğer neden, Bitcoin‘in değişime karşı direnciydi. Bitcoin’in güvenilirliği, merkezi olmayan, apolitik ve kontrol edilemeyen bir varlık olma çalışma prensibi ile ilişkilidir.

Son olarak, Bitcoin çevresinde sürekli yenilikçi bir ürün olmalı. Altcoinlerin önemli bir hatası, uygulamadan önce genellikle yeni özelliklerin olumsuz taraflarını gözden kaçırmalarıdır. Birçok akıllı sözleşme platformunda antlaşma ve doğrulama ile ilgili sorunlar yaşanmakta. Dolayısıyla demo kripto para içermeyen başka çözümler getirmeliler.

Bitcoin ağı tarafından atılan adımların çoğu hesaplanabilir, ancak altcoinler genellikle dikkat çekmek ve kısa vadeli fiyat pompalarını kaydetmek için yeni çalışmalara gebedir. Bu nedenle, Bitcoin’in tartışmasız konumu diğer kripto varlıkların analizlerini daha belirgin ve derin yapana kadar tehlikede kalacakları aşikar.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu