Bitcoin HaberleriManşet

Bitcoin, Normalden Daha Fazla El Değiştiriyor

Sponsorlu İçerik

Bitcoin fiyatı bir ay önce keskin bir şekilde düştüğünde, yatırımcılar kripto paralarını depolamaya başladılar ve ağ etkinliği düştü. Bu eğilim, günlük işlemler bir kez daha arttıkça ve kripto paralar hareket halindeyken tersine dönmeye başladı.

Glassnode, ağda hareket eden Bitcoin sayısının geçen Ağustos ayında nasıl hızlanmaya başladığını gösteren aktif bir BTC grafiği yayınladı. Şimdi, bu sayı bir kez daha toparlanıyor.

Blockchain.info’dan bu grafikte görüldüğü gibi, genel ağ etkinliği de Mart ayında keskin bir düşüşün ardından bir kez daha artıyor.

Bu bilgilerden en önemli olan şey, Bitcoin‘in bir kez daha hareket halinde olması. Ağdaki etkinlik değişiklikleri nispeten küçük olabilir, ancak hala Bitcoin‘leri kullanmaya doğru bir kaymayı gösteriyor.

Büyük olasılıkla bu artışlar, fiyatın yükselmesiyle şüphesiz gerçekleşecek olan ticaretteki bir artıştan kaynaklanıyor. Birçok yatırımcı pazarın toparlanmasını, kripto para birimi için artan talepten hızlı kar elde etme fırsatı olarak görüyor.

Mayıs ayı ortasında gerçekleşecek olan Bitcoin halving, arz düşmeden önce BTC almak için güçlü bir teşvik sağlıyor. Ayrıca, enflasyon korkusu ve devam eden küresel ekonomik yavaşlama, yatırımcıları varlıklarını Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinin ideal olarak uygun olduğu güvenli alanlara koymaya itiyor.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu