Bitcoin Haberleri

Bitcoin Opsiyonları İşlem Hacmi Rekor Kırıyor!

Sponsorlu İçerik

Küresel piyasalardaki ve kripto para piyasalarındaki son oynaklık, ticaret hacminin çoğunu artırdı. Örneğin, Bitcoin opsiyonları ticaret hacmi dün tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Vadeli işlemler piyasası da Binance Futures‘ın tüm zamanların en yüksek rekorunu kırmasıyla hacimde büyük bir sıçrama gördü.

Son birkaç gün, fiyat hareketi açısından kripto para piyasası için oldukça hareketli. Örneğin, piyasa değeriyle en büyük kripto para olan Bitcoin, geçen Cuma’dan bu yana 1.400 $’ın üzerinde değer kaybetti.

Olumsuz fiyat hareketlerine rağmen, ticaret hacimleri yeni zirvelere yükseliyor ve bu da balinaların son Bitcoin fiyat dalgalanmalarını spekülasyon ettiğini gösteriyor.

Skew’in verilerine göre, dün yaklaşık 200 Milyon $’lık işlem hacminin ardından BTC opsiyon hacminde tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşıldı.

Deribit borsası işlem hacminin en önemli kısmından sorumlu. Deribit borsasını LedgerX takip ediyor.

Aksine, Intercontinental Exchange (ICE)’in Bitcoin vadeli işlemleri ticaret platformu Bakkt, bu kadar iyi bir performans sergileyemedi. Geçen yıl CFTC tarafından düzenlenen ilk opsiyon platformunu başlattı ancak lansman tarihinden bu yana yavaş büyüme gösteriyor.

Chicago Ticaret Borsası (CME) da son zamanlarda Bitcoin vadeli işlemlerinde opsiyonlar yayınladı. Ancak Skew’in verileri, hacminin hala diğer borsaların gerisinde kaldığını gösteriyor.

Binance Büyümeye Devam Ediyor

Bitcoin vadeli işlem piyasasında Binance, artan ticaret hacimlerinden tam olarak faydalanıyor gibi görünüyor. Sadece 2019’un sonlarında piyasaya sürdüğü Binance Futures, dün 5 Milyar $’ın üzerinde yeni tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

Veriler, Binance’ın büyümesini yeniden doğruladı. Geçen ay, Binance spot ve vadeli işlemlerin döviz hacmi % 345 ile hızla yükseldi ve şu anda 97 Milyar $ seviyesinde.

Bununla birlikte, önde gelen Bitcoin marjin borsası BitMEX hala türev borsalara liderlik ediyor. Borsa,% 95 ile kendi başına etkileyici bir büyüme kaydediyor ve 100 Milyar $’lık ticaret hacmini yakaladı. Hacmin çoğu BTC / USD daimi sözleşmesinden geliyor.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu