Bitcoin Haberleri

BTC’nin ralliye başlaması için 10.500 $’ı geçmesi gerekiyor

Sponsorlu İçerik

Analistler, Bitcoin’in yükselişe başlaması için 10.500 doları geçmesi gerektiğini kabul ediyorlar. Bitcoin son haftalarda bu seviyeyi geçemedi ve geçmesi durumunda güçlü bir yükseliş trendine girebilir.

Haftalık durgunluktan sonra, Bitcoin iyileşme belirtileri gösteriyor ve önemli bir direnç seviyesine doğru ilerliyor. Analistler, kripto para biriminin yükseliş trendi hakkında konuşmadan önce 10.500 doları kırması gerektiği konusunda hemfikir görünüyorlar. Bu seviyenin üzerine çıkmadan birkaç hafta sonra reddedilen Bitcoin, 23 Mayıs’ta tekrar 9.000 dolar aralığına dönmeden önce 8.700 dolara kadar düştü.

İyileşmeye rağmen, analistler Bitcoin‘in bir yol ayrımında olduğu konusunda hemfikir. Son birkaç haftanın hareketine bağlı olarak, kripto para birimi 10.500 doları geçebilir. Bunu yaparsa, BTC için yeni bir yükseliş meydana gelebilir.

Aşağıdaki tabloda gösterildiği gibi, Bitcoin geçmişte 10.500 dolarlık dirençle karşılaştı. Ancak, 2019 yılından beri 10.500 doları geçemedi.

Kripto para analisti Drcoinn, Reddit’te Bitcoin’in potansiyel bir yükseliş için önemli bir anda olduğunu doğruladı. Drcoinn, kripto para biriminin aşağıdaki grafikte gösterildiği gibi 2 yıllık simetrik bir üçgeni ve 8 aylık yatay direnç olan 10.500 doları kırabileceğine inanıyor.

Ancak, Bitfinex borsasının sipariş defterinden elde edilen veriler, Bitcoin‘in 10.000 dolar seviyesinin üzerine çıkması için önemli bir dirençle karşılaşabileceğini gösteriyor. Veriler, analist ve trader Yodaskk tarafından Twitter üzerinden paylaşıldı. Aşağıdaki grafikte görülebileceği gibi, BTC fiyatının tekrar o bölgeden geri dönmesine neden olabilecek 10.000 dolar ile 10.500 dolar seviyesine yakın satış emirleri oldukça fazla.

Diğer Bitcoin haberleri için enkriptohaber.com/bitcoin sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu