Bitcoin HaberleriManşet

Anthony Pompliano, en iyi yatırım varlıklarını açıkladı

Sponsorlu İçerik

Morgan Creek Digital‘in kurucu ortağı Anthony Pompliano, önümüzdeki 18-24 ay boyunca yatırım yapılabilecek en iyi varlıkları açıkladı.

Kripto para savunucusu Pompliano, Bitcoin‘e, coronavirüs pandemisinin ardından yükselecek olan 1 numaralı varlık olacağını ve 10 puan üzerinden 11 verdiğini belirtti.

Pompliano, Bitcoin halving etkinliğine işaret etti ve bunun da pazardaki arzını yarıya düşüreceğini, artan para baskısı ve dünyadaki hükümetlerin niceliksel genişlemesinin aksine fiyatın yükseleceğini belirtti.

Anthony Pompliano:

“Negatif bir arz şokuyla hemen hemen aynı zamanda olumlu bir talep şoku yaşanıyor. Bu, merkezi olmayan dijital para birimi için roket yakıtı olacak.”

Fiyat hedeflerine gelince, Pompliano Bitcoin‘in önümüzdeki 2 yıl içinde 20.000 $ ila 100.000 $ arasında olacağına inandığını söyledi.

Pompliano‘ya göre en iyi ikinci yatırım özkaynaklar. Hisse senetlerine 10 üzerinde 8 puan vererek genel bir derecelendirme yaptı ve iyileşmenin yeni coronavirüsten doğrudan etkilenen sektörler için farklı olacağını belirtti.

Anthony Pompliano:

“Buradaki büyük risk, bu şirketlerin iflas etmeleri, çünkü gelirlerinin çoğu buharlaştı. Bunun olacağına inanmıyorum. Bunun yerine, tüm endüstrilerin yok olmasını önlemek için devlet yardımı ile kaplanan sektörlerde önemli bir konsolidasyon göreceğiz.

Pompliani için ucuz görünen hisse senetleri otel, havayolu ve gıda sektörlerini içeriyor.

Petrole gelince, Pompliano 10 üzerinden 5 puan veriyor ve nihayetinde emtia, özellikle küresel ekonomik gerilemeden doğan diğer fırsatlara kıyasla onun için çok riskli olduğunu belirtti.

Son olarak, Pompliano altına şaşırtıcı şekilde 10 üzerinden 3 puan verdi. Enflasyona karşı korunma amaçlı varlıkların önümüzdeki 2 yıl içinde iyi bir iş çıkaracağına inanmasına rağmen, popüler değerli metale yatırım yapmak için şüphe duyuyor.

Anthony Pompliano:

“Altının mevcut beklentilerden daha iyi performans gösterdiğini ve kolayca 2.000 $ çıkabileceğini görebiliyom. Önümüzdeki 24 ay içinde 2.500 $’ın üzerine hareket edeceğini düşünmüyorum. Bu, yatırımcının önümüzdeki 24 ay içinde % 35 ila % 65 getiri elde edeceği anlamına geliyor. Çoğu yatırımcı bu tür getirileri normal zamanlarda çok az, ancak önümüzdeki dönemde aynı zamanda diğer varlıklara kıyasla düşük performans gösterecek.”

Pompliano, yaptığı seçimlerin yatırım tavsiyesi olmadığını ve herkesin kendi araştırmalarını yapması, sadece kaybetmeyi göze alabileceklerin satın alması ve tüm yatırımlarını kaybedebileceklerinin farkında olması gerektiğini söyledi ve yatırımcıları uyardı.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu