Bitcoin HaberleriManşet

Bitcoin 64.500 $ Fiyatıyla, Artık Sterlinden Daha Büyük

Sponsorlu İçerik

Bitcoin (BTC) fiyatı bugün %6 daha yükselerek tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 64.450 $ seviyelerine ulaştı. Bununla birlikte, Bitcoin‘in piyasa değeri 1,2 trilyon dolara ulaştı. Bu da onu İngiltere’nin Sterlin Pound‘undan (GBP) bile daha büyük hale getirdi.

Bu, Bitcoin‘i değerlemelerine göre dünyanın altıncı en büyük para birimi yapıyor. Bu yıl Bitcoin (BTC) ve genel kripto para piyasası için olağanüstü bir fiyat artışı oldu. Sadece birkaç gün önce, Bitcoin, rekor seviyelere yükselirken Avustralya Doları’nı (AUD) devirdi.

Uzun zamandır 59 bin dolar civarında konsolide olurken, Bitcoin yukarıya doğru güçlü bir atılım yaptı. Geçtiğimiz hafta boyunca, BTC fiyatı %11.82 arttı ve yeni seviyeler kaydetmeye başladı. BTC fiyat Rallisi, artan balinalar, güçlü HODLer verileri ve diğer bazı on-chain metriklerin ortasında geliyor.

Bitcoin’in yeni hedefi 100.000 Dolar ve üzeri!

PlanB‘nin son paylaşımına göre, Bitcoin (BTC) stoktan akış modeli saat gibi çalışıyor. Plan B, bitcoin’in Eylül 2021’e kadar çok kısa bir süre içinde 100.000 Dolar seviyesine ulaşacağı tahmininde bulundu.

Bitcoin teknik grafiği de bir yükseliş modeli oluşturdu ve yakın vadede 70.000 Dolar’lık bir fiyat hedefi bekleniyor.

Bitcoin (BTC) düzenleyici gelişmeler

Bitcoin üzerindeki düzenleyici kontrolü çevreleyen son zamanlarda bir söylenti var. Raporlar, Federal Rezerv Başkanı Jerome Powell ve ABD Hazine Bakanı Janet Yellen‘in yasadışı faaliyetler için Bitcoin kullanımını değerlendirdiğini gösteriyor. Bununla birlikte, CNBC Squawk Box‘ta Bitcoin (BTC) hakkında konuşan Cumhuriyetçi lider Kevin McCarthy şunları söyledi:

“Bu, düzenleyenlerin, politikayı daha iyi yapan hükümette bulunanların gelecek için ne anlama geldiğini anlamaya başladıkları bir şey.

Son zamanlarda, SEC komisyon üyesi Hester Pierce, hükümetin Bitcoin (BTC) üzerinde yönetim kurulu üzerinden bir eylemi yasaklamasının veya yapmasının “aptalca” olacağını söyledi. “Kripto Anne” olarak da popüler olan SEC Komiseri şunları söyledi:

Bence Bitcoin’in ABD’de yasaklanma konusunu çoktan geçtik. İnsanların Bitcoin ticareti yapmasını engellemek için interneti tamamen yasaklamak gerekli. Bu yüzden hükümetin bunu yapmaya çalışması kesinlikle aptalca bir şey olur.

En son güncellemede Hester Pierce, kripto topluluğu için Safe Harbor 2.0 kurallarını paylaştı.

Bitcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz? >>> Hemen Bitcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu