Bitcoin Haberleri

Bitcoin yeni ATH’ye nasıl ulaşabilir? Weiss Ratings açıkladı

Sponsorlu İçerik

Finansal analiz yaparak kripto para endüstrisindeki büyük eğilimleri ve olayları takip eden Weiss Ratings, Bitcoin‘in borsadan ayrılması durumunda tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşacağını tweetledi.

Weiss Crypto Ratings araştırmacıları, 12 Mart’ta gerçekleşen ve Bitcoin fiyatını önemli ölçüde düşüren Kara Perşembe olayından bu yana topluluğun zaman zaman tartıştığı bir konuya dokunmak için Twitter’a gitti. Bu konu Bitcoin’in geleneksel borsalardan ayrıştırılması.

Weiss Crypto Ratings, tweetinde Bitcoin’in tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşması için hisse senedi piyasalarından ayrılması gerektiğini söyledi.

Ayrılma başladı mı?

12 Mart’tan bu yana, kripto para topluluğunun bazı üst düzey üyeleri bu konuda yorum yaptı ve görüşlerini paylaştı. Bazıları Bitcoin ve hisse senedi grafiklerinin aynı yükseliş ve düşüşleri takip ettiğini belirtti.

Diğerleri, Bitcoin‘in borsaya bağlı olmadığına inanıyor. Mart ayı sonlarında BitMEX araştırma ekibi, Bitcoin ve hisse senetleri arasındaki ilişkinin yeni bir ATH’ye ulaştığını belirtti.

1 Mayıs’ta, Bitcoin 9.000 doların üzerinde yükselmeye devam ettikçe ve borsa düştüğünde, Capriol Investments’ın dijital varlık yöneticisi Charles Edwards, BTC artışını ve hisse senetlerinin düştüğünü gösteren bir grafik paylaştı.

Peter Schiff: Bitcoin fiat ile aynı

Tanınmış Bitcoin eleştirmeni ve altın savunucusu Peter Schiff, Bitcoin’i fiat ile karşılaştırdı ve ikisininde aynı inanca hizmet ettiğini öne sürdü ve benzer olduklarını söyledi.

Euro Pacific Capital Başkanı, hükümetin BTC’yi desteklememesi durumunda fiatın değerinin kaybedilebileceğini, çünkü değeri inanca dayandığını söyledi. Aynı şeyin Bitcoin için de geçerli olduğunu, çünkü değerinin sahiplerinin inancına dayandığını belirtti.

BanktoTheFuture yatırım platformu kurucu ortağı Simon Dixon’a yanıt veren Schiff, fiat ve Bitcoin’den farklı olarak altının gerçek değere sahip olduğuna dikkat çekti ve bu yüzden insanların altına güvendiğini vurguladı.

Diğer Bitcoin haberleri için enkriptohaber.com/bitcoin sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu