Bitcoin HaberleriManşet

Bloomberg: Bitcoin duvara çarptı, geri çekilebilir!

Sponsorlu İçerik

Bloomberg analistleri, Bitcoin‘in bir duvara çarptığını ve geri çekilmenin eşiğinde olduğunu söylüyorlar.

BTC‘nin fiyatını, trend çizgisini ve ideal çıkış noktalarını izlemek için tasarlanan tescilli DVAN Alış ve Satış Baskısı göstergesi şimdi bir satış sinyali yazdırıyor. Gösterge, Bitcoin‘in 2020 yükselişinin durmuş olabileceğini ve ilk destek hattının 9.500 dolar seviyesinde olduğunu gösteriyor.

Kripto para analiz şirketi Santiment, Bitcoin‘in 10.000 dolarlık psikolojik seviyenin üzerinde yükseliş sürdürme girişimlerini analiz ediyor. Santiment, Bitcoin‘in ticaret hacminin iyi olduğunu ve yenilenen bir yükselişe güç vermek için hacimde bir artış gerektiğini belirtti.

“Artan fiyat ve düşen işlem hacmi, havada düşüş eğilimi gösterdiğinden endişe kaynağı olmaya devam ediyor. Bu, 2.000 doları kırma girişiminde de gözlendi, ancak başarısız oldu.”

Olumlu tarafı, Santiment tüm Bitcoin sahiplerinin ortalama karlılığını hesaplayan MVRV Uzun / Kısa Fark Göstergesinin yükselişe geçtiğini kaydetti.

“Tarihsel olarak, MVRV Uzun / Kısa farkı 0’ın üzerine çıkmaya başladığında, ayı döngüsünün sona erdiğini gösterir ve fiyatın yukarı doğru hareket ettiğini görürüz. Ve birkaç gün önce 0’ın üzerine çıktık. Uzaylılar bizi istila etmezse ya da dünya başka bir kara kuğu olayıyla yüzleşmezse, bu boğa koşusuna devam edebiliriz.”

Kripto para piyasalarının genel hissine gelince, Santiment Twitter’dan gelen verilerin yatırımcıların BTC‘nin kısa vadeli yörüngesinden korktuğunu belirtti.

2019 yılının Haziran ayında, BTC‘nin 8.500 dolardan 7.800 dolara düştüğü düşüncesinin negatif olduğu zaman da benzer bir duygu piyasaya hakimdi. Geri çekilmenin ardından BTC, 2019’un en yüksek seviyesi olan yaklaşık 14.000 dolara yükseldi.

Haberimizin yayına girdiği sırada Bitcoin, son 24 saatte %0.56 düşüşle 9.690 dolardan işlem görüyor.

Diğer Bitcoin haberleri için enkriptohaber.com/bitcoin sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu