Bitcoin Haberleri

Borsalara BTC girişleri 1 yılın en yüksek seviyesinde

Sponsorlu İçerik

Yatırımcılar tarafından kripto borsalarına yatırılan Bitcoin miktarı bir yılın en yüksek seviyesine ulaştı. Bu yeni trend bilgisi, CryptoQuant ekibi tarafından aşağıdaki tweet ile bildirildi.

Elon Musk: Bitcoin Madencilik İşlemlerinin Daha Sürdürülebilir Olması Gerekiyor

Bitcoin tutmaktan BTC‘lerini kripto borsalarına göndermeye geçiş yapan yatırımcılar, Tesla’nın CEO’su Elon Musk’un şirketin artık ödemeler için dijital varlığı kabul etmeyeceği yorumunun bir sonucu. Musk, kararın arkasındaki nedenin Bitcoin madenciliğinin çevre için maliyetli olması ve enerji açısından daha verimli olması gerektiğini açıkladı.

Musk’ın yorumları Bitcoin’in %19,2 oranında 57 bin dolardan 46 bin dolara düşmesiyle sonuçlandı. Haber yazım sırasında Bitcoin, 50.000 $‘lık fiyat alanını destek olarak geri almaya çalışırken 50.750 $’ dan işlem görüyor.

Bitcoin Spot Piyasalarında İşlem Yapmak Daha Güvenli Olabilir

Benzer bir tweet’te, CryptoQuant CEO‘su Ki Young Ju, Bitcoin balinalarının borsalara BTC yatırdığı ve bu nedenle muhtemelen satış baskısını artırdığı konusunda türev traderlarına uyarıda bulundu. Ju, Bitcoin ile ilgili analizini aşağıdaki açıklama ve beraberindeki grafik aracılığıyla paylaştı.

Uzun vadeli bir BTC yatırımcısıysanız endişelenmeyin. Portföyünüz, Amerika’daki kurumsal yatırımcılarla aynı. Türev alım satımcısıysanız, kısa vadede dikkatli olun. (Nispeten konuşursak) balinalar borsalara BTC $ yatırıyor.

Bazı Bitcoin Balinaları birikim yapıyor

Bununla birlikte, CryptoQuant‘taki ekip dün 13 Mayıs’ta Coinbase’den taşınan 10.044 BTC belirlediğinden, tüm Bitcoin balinaları ellerindekini satmadığı anlaşılıyor. Yaklaşık 0,5 Milyar Dolar değerindeki Bitcoin, 49 bin Dolarlık giriş fiyatından satın alındı. Bu satın alma, 52 bin ila 46 bin dolarlık fiyat bölgesinin, başka bir ayaktan iyimser olan Bitcoin balinalarının olası bir başka birikim alanı olduğunun bir göstergesi.

Bitcoin ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz? >>> Hemen Bitcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak için, Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu