Bitcoin HaberleriManşet

Brian Kelly: Bitcoin halving yeni bir ralliyi başlatacak

Sponsorlu İçerik

Brian Kelly, Bitcoin‘in yakın zamanda gerçekleşecek olan halving‘in bir kez daha önemli bir ralliyi tetikleyeceğini söyledi.

Kripto para yatırım şirketi BKCM‘nin kurucusu ve CEO’su Brian Kelly, Fast Money‘nin yeni bölümünde, Bitcoin‘in parasal arzının, para basarak küresel ekonomiyi desteklemek için yaygın itme ile tam zıt olduğunu açıkladı.

Brian Kelly:

“İnsanların bilmesi gereken şey, tüm dünya niceliksel olarak genişlediğinden, Bitcoin’in niceliksel sertleşmesi olmak üzere. Yani yazılım günlük arzı kesecek. Bu, Bitcoin’in fiyatının yarıya indirildiği anlamına gelmez. Bu sadece günlük arzın yarıya indirildiği anlamına geliyor. Bunu, aniden petrol platformlarının yarısının kapalı olduğu ve bu nedenle arzın azaldığı petrol gibi düşünebilirsiniz. Geçmişte, bu çok büyük artışlar için bir katalizör görevi gördü.

Bunun içinde muazzam bir artış oldu. Yaklaşık 9.000 dolar kesmek için biraz odun var. Ancak orta ve uzun vadede, artık tüm dünyanın para bastığı bir ortamda, stok / akış oranına göre altından daha az olacak bir varlığınız olduğunu düşünüyorum.”

Kelly, uzun vadede iyimserliğine rağmen, Bitcoin halving 12 Mayıs’ta gerçekleştiğinde, kısa süreli bir satışın olabileceği konusunda uyarıyor.

Brian Kelly:

“Madenciler paralarını bu Bitcoin ödülleriyle kazanıyorlar. Bu yüzden bazı zayıf madenciler aslında satmak zorunda kalabilirler. Ama bundan 30 ila 60 gün sonra tekrar güzel bir yükseliş görebiliriz.”

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu