Altcoin HaberleriBitcoin HaberleriDiğerleriSon Dakika

2 Kripto, Tüm Zamanların En Yüksek Hash Oranını Kaydediyor

Sponsorlu İçerik

2019’un son 6 ayında Bitcoin fiyatındaki %50 düşüşe rağmen, öncü kripto para birimi 2 Ocak 2020‘de tüm zamanların en yüksek hash oranına sahip. Şu anda Bitcoin 6.950$ ‘dan işlem görüyor. Ancak bu durum önümüzdeki aylarda değişebilir.

Blockchain.com verilerine göre, Bitcoin (BTC) 119.353.780 TH / s‘lik tüm zamanların en yüksek hash oranına ulaştı. Hash oranındaki artış, Ekim ayındaki bir önceki tüm zamanların en yüksek seviyesinden %4′lük bir artışı temsil ediyor. Tüm zamanların en yüksek yeni zorluğu, blokchain’in her zamankinden daha güvenli olduğu anlamına geliyor. Madenciler, Mayıs ayındaki halving etkinliğinden önce kalan blok ödülleri için yarışıyor.

2019’da sürekli madenci kapitülasyon çağrılarından sonra, hash oranındaki artış, madencilerin nihayet bir yükseliş sinyali aldıklarını gösteriyor.

Monero (XMR) hash oranı tüm zamanların en yüksek seviyesinde

Bitcoin’in hash oranı başarısı, 31 Aralık 2019’da da tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşan gizlilik özellikli bir kripto para birimi olan Monero (XMR)’un hash oranındaki büyük bir artışı takip ediyor. Blockchain.com verilerine göre, 31 Aralık’ta 1.1385 Gh/s rekor seviyesine ulaştı.

Hash oranı 31 Aralık’tan beri, 1 Gh/s geriledi. Monero (XMR) şu anda 44.47$ ‘dan işlem görüyor ve BTC’nin hareketinden dolayı son 24 saatte %2.71 oranında düştü.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu