Altcoin HaberleriBitcoin HaberleriSon Dakika

Çin, Kripto Paralar Konusunda Uyarı Yayınladı!

Sponsorlu İçerik

Çinli yetkililer, kripto para konusunda uyarı yayınladılar. Yetkililer, son zamanlarda Blockchain teknolojisinin tanıtımının kripto para ticaret faaliyetlerinde bir canlanmaya neden olduğunu söyledi.

Şangay Menkul Kıymetler Haberleri raporuna göre, Çin’in başkentindeki yerel yetkililer, işletmelere kripto paralarla uğraşmamaları için ortak bir risk uyarısı yayınladılar. Yetkililer, Blockchain teknolojisinin tanıtımının ülkede kripto para ticareti faaliyetlerine yol açtığını söyledi. Çin Halk Bankası’nın İşletme Yönetimi Bölümü olan Pekin Yerel Finansal Denetim ve Yönetim Bürosu da dahil olmak üzere yetkililer, şirketleri kripto para işlerine katılmamaları konusunda uyarıyor.

Verilen uyarıda, şirketlerin kripto para projelerini veya platformlarını tanıtması yasak. Buna ek olarak, şirketlerin kripto para ticareti işine girmelerine izin verilmez. Ve kripto para ile ilgili herhangi bir hizmet sunamazlar. Çin ulusal dijital para birimini piyasaya sürdüğü için, ülkedeki diğer kripto para birimlerinin pazar payını en aza indirmeyi garanti ediyor. Daha önce, Çinli yetkililer 7.000’den fazla Bitcoin madencilik makinasını ele geçirdi. 72 Cloud Token operatörünü tutukladı. Ülke ayrıca kripto paralar ile ilgili işletmelerin finansmanını da yasakladı .

Mutlu Demirkapı

Girişimci ve YouTuber Olan Mutlu Demirkapı, kripto para alanında çeşitli incelemeler ve araştırmalar yaparak kendisine bu alanda misyon yüklemiştir. En Kripto Haber yazarları arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu