Bitcoin Haberleri

CitiBank’tan Bitcoin fiyat tahmini geldi!

Sponsorlu İçerik

CitiBank, Bitcoin fiyatının 120 bin dolara ulaşmasını bekliyor. Altana Digital Currency’in baş yatırım sorumlusu, CitiBank ile ilişkili Bitcoin grafiği paylaştı. Grafiğe göre, Bitcoin birkaç yıl içinde 120.000 dolara yükselecek.

Altana Digital Currency’in baş yatırım sorumlusu Alistair Milne, Bitcoin için yükseliş tahmini içeren bir grafik paylaştı. Milne’nin paylaşımına göre, söz konusu grafik Citibank’la ilişkili. Finans kurumu bunu Citibank’ın FX Wire müşteri posta listesinden gönderdi.

Grafikte, Bitcoin’in önümüzdeki birkaç yıl içinde 120.000 dolarlık bir fiyata ulaşabileceği öngörüsü yer alıyor. Söz konusu grafikte, Bitcoin’in 2011-2016 yılları arasında 20.000 dolara ulaşması için kopuş yaşadığı anlar vurgulanıyor.

Bitcoin, geçtiğimiz birkaç hafta içinde 9.100 dolar ile 9.300 dolar aralığında tutulan trendi kırmayı başardı. Haberimizin hazırlandığı sırada Bitcoin 10.320 dolardan işlem görüyordu. Citibank ile ilgili tahmin, kripto paranın 2021’de ATH’sine yaklaşmadan önce 13.850 dolarlık fiyatı test etmesi ve oradan 120.000 dolara yükselmesi gerektiğini gösteriyor.

Mart ayında Citibank Komgo şirketindeki payını artırdı. Böylece, Citibank ticaret platformunu Ethereum tabanlı start-up Blockchain’i ile entegre etmeye başladı. Citibank’ın finansal emtia ticareti küresel başkanı Kris van Broekhoven, bankanın yatırım hizmetlerine olan ilgisini vurguladı. Bu nedenle, Citibank’ın Blockchain teknolojisine güçlü bir ilgisi olduğunu varsaymak mümkün.

Bitcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/bitcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu