Bitcoin HaberleriSon Dakika

Deribit Günlük Bitcoin Opsiyon Ticareti Başlatıyor

Sponsorlu İçerik

Deribit, CME ve Bakkt gibi diğer düzenlenmiş borsalarla rekabet etmek için günlük Bitcoin opsiyon ticareti başlatacak.

Resmi açıklamaya göre Deribit, 3 Şubat’ta Bitcoin endeksli opsiyon ticaretini başlatacak ve Bitcoin sözleşmesi yılın her günü sona erecek. Yatırımcılar, 1 gün ile 9 ay arasında değişen çeşitli sözleşme süreleri arasından seçim yapabilecek.

Deribit’in Bitcoin opsiyon ticareti kısa vadeli yatırımcılara hitap edecek.

Deribit borsasının yaptığı açıklama da:

”Bu kısa tarihli süreler, örneğin makroekonomik verilere veya olaylara dayanan kısa vadeli görüşe sahip yatırımcılar ve tüccarlar için özellikle ilgi çekici. Deribit, yüksek rekabetçi fiyatların ekranda bulunmasını sağlamak için piyasa yapıcılarıyla birlikte çalışacaktır.”

Deribit ilk olarak 2016 yılında kripto para yatırımcılarının opsiyon ve vadeli işlem sözleşmeleri ticareti yapmasının bir yolu olarak lanse edildi. Borsa, büyük ölçüde Bitcoin opsiyonlarına hakim, analitik firması Skew’in verilerine göre ticaret pazarının yaklaşık %90‘ını kontrol ediyor.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Mutlu Demirkapı

Girişimci ve YouTuber Olan Mutlu Demirkapı, kripto para alanında çeşitli incelemeler ve araştırmalar yaparak kendisine bu alanda misyon yüklemiştir. En Kripto Haber yazarları arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu