Bitcoin HaberleriManşet

El Konulan Bitcoinler, İrlanda’da Açık Artırma İle Satılacak

Sponsorlu İçerik

Ülke tarihinde ilk kez İrlanda, suçlulardan ele geçirilen 125.000 $ değerindeki Bitcoinleri halka açık artırma ile satışa sunacak. Ele geçirilen kripto para birimi, İrlanda merkezli müzayede evi Wilsons Auctions tarafından en yüksek teklifi verenlere satılacak.

24 Mart Salı günü başlayacak olan Wilsons Auctions, Belçika yetkilileri tarafından suçlulardan ele geçirilen 125.000 $ değerinde Bitcoinleri (BTC) satacak. Açık artırma çevrimiçi gerçekleştirilecek ve sadece 24 saat sürecek.

Açık artırma, İrlanda‘nın Dublin şehrindeki Wilsons ofisi tarafından kontrol edilecek. Her biri 0.25 ile 1 Bitcoin arasında değişik gruplara bölünecek.

Ele geçirilen Bitcoin‘in (BTC) yanı sıra, Bitcoin Gold (BTG) ve Bitcoin Cash (BCH) gibi diğer kripto paralar da satışa sunulacak ve daha büyük bölümler halinde satılacak.

Wilsons Auctions‘ın Varlık Kurtarma Yöneticisi Mark Woods‘a göre, açık artırma katılımcılarına, yeni teklif sahiplerinin dışarıda bırakılmamasını sağlamak için tüm açık artırma süreci boyunca rehberlik edecek. Ayrıca bu açık artırmanın “İrlanda’da türünün ilk örneği” olacağını ve açık artırma şirketinin bunu gerçekleştirmesinden çok memnun olduğunu belirtti.

Katılmak isteyenler web sitesine açık artırma başlamadan en az 24 saat önce kayıt olması ve 500 ₤ tutarında bir depozito ücreti ödemeleri gerekiyor.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu