Bitcoin Haberleri
Trend

Erik Voorhees: ”Bitcoin Değer Deposu Olarak Ölmedi!”

Sponsorlu İçerik

Küresel finans piyasası karmakarışık. Coronavirüsün yayılmasından duyulan korku piyasaları o kadar sert vurdu ki, etki kripto para pazarında da hissedildi. Borsalar çöküyor ve hatta petrol piyasası bile etkilendi. Bitcoin, 12 Mart Perşembe günü düşmeye başladı ve bunu altcoinler de takip etti.

Erik Voorhees, hala oldukça iyimser bir görüşe sahip olan kripto para pazarını net bir şekilde anlayanlardan biri. ShapeShift kripto para borsasının CEO‘su olan Erik, Bitcoin‘in değer deposu olarak başarısız olduğu fikrine katılmıyor.

Öncelikle, kripto para pazarının borsadan çok daha esnek olduğunu belirtmek gerekiyor. Hükümetler daha fazla para basarak ekonomik kriz ile mücadele etmeye çalışırken, kripto para piyasası onu dengelemek için herhangi bir tüzel kişiye ihtiyaç duymaz ve tamamen serbest bir pazar.

12 Mart Perşembe günü, Bitcoin ve kripto para piyasası için kötü bir gün olduğu doğru, ancak bu, BTC‘nin güvenilir bir değer deposu olmadığını göstermez.

Erik‘e göre, Bitcoin gücünü önümüzdeki aylarda kanıtlayacak. Bitcoin‘in kırılgan önleyici doğası her yıkıldığında hızlı ve kolay bir şekilde iyileşmesini sağladı. Bu, yıllar süren geleneksel pazarın geri kalanından farklı. Örneğin, küresel pazar 2008 ekonomik durgunluğundan kurtulmak için neredeyse 10 yıl çaba gösterdi.

Erik’in düşüncesi çeşitli kişilerden destek aldı. Birçoğu kripto para pazarındaki sert düşüşü, güçlü yükseliş öncesi dikkat dağıtıcı bir olay olduğunu belirtti.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu