Bitcoin Haberleri

Fidelity: Kurumsal yatırımcıların Bitcoin’e ilgisi artıyor

Sponsorlu İçerik

Bitcoin ve diğer kripto para birimlerine olan kurumsal ilgi 2020’de artıyor. Coronavirüs pandemisinin neden olduğu krize ve Fidelity Digital Assets gibi devlerden alınan kripto paralara yatırım yapılmaması uyarılarına rağmen, kripto paralara karşı kurumsal ilgi artmaya devam ediyor.

Birkaç gün önce yayınlanan bir dizi tweet’te Fidelity Digital Assets, kurumsal yatırımcıların Bitcoin ve diğer kripto paralara karşı artan ilgisi hakkında ayrıntılı bir rapor yayınlayacağını duyurdu. Yatırım şirketi, müşterileri için yaklaşık 7 trilyon dolarlık işlem yapan Fidelity Investments’in bir parçası.

Fidelity Digital Assets:

”Dijital varlıklar çeşitli kurumsal yatırımcılar tarafından benimsenmeye ve ilgi kazanmaya devam ediyor.”

Aralık 2019’da yatırım şirketi, özellikle Ethereum olmak üzere daha fazla kripto para birimini destekleme planlarını açıkladı. Fidelity Digital Assets başkanı Tom Jessop, kripto para saklama hizmetinin kurumsal yatırımcıların kripto para pazarına girmesi için önemli bir temel olduğunu söyledi.

Bu anlamda Jessop, pazara giren yatırımcıların çeşitli segmentlerin veya grupların bir parçası olduğunu belirtti. Buna ek olarak, Jessop, büyümenin devam etmesi için benimsenmenin önündeki engellerin aşılması gerektiğini vurguladı.

Tom Jessop:

”Bu araştırma bize ve endüstrinin benimsenmesi için önündeki engelleri ve kurumların dijital varlıklar hakkında en çekici bulduklarını daha iyi anlamamıza yardımcı olacak. Bulgularımız, kurumların bir segment olarak özetlenemeyeceğini ve dijital varlıklara erişimin tek bir ürün veya varlık teklifi kadar basit olamayacağını vurgulayacak.”

Raporun tamamı Haziran ayı sonunda yayınlanacak. Bu arada varlık yönetimi şirketi Grayscale, pazardaki payını artırmaya devam ediyor. Nisan ayında yayınlanan veriler, yatırım şirketinin şu anda dolaşımdaki Ethereum arzının %1’ine sahip olduğunu gösteriyor. Grayscale, halving gerçekleştikten sonra 12.337 Bitcoin satın aldı.

Diğer Bitcoin haberleri için enkriptohaber.com/bitcoin sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu