Bitcoin Haberleri

Galaxy Digital ve Bakkt güçlerini birleştiriyor

Sponsorlu İçerik

Kripto para yatırım şirketi Galaxy Digital ve Bitcoin türevleri şirketi Bakkt, kurumsal yatırımcılara Bitcoin ticareti ve saklama hizmeti başlatmak için bir araya geliyor.

Basın açıklamasına göre, platform Bitcoin‘i satın almak, pozisyon oluşturmak ve depolamak isteyen varlık yöneticilerini hedefleyecek.

”Galaxy Digital’in bağlı kuruluşu Galaxy Digital Trading (GDT) pazara erişim ve ticaret yetenekleri sağlarken, New York Eyaleti Finansal Hizmetler Departmanı tarafından düzenlenen nitelikli Bitcoin saklama hizmeti sunan Bakkt Warehouse, müşteriler için dijital varlıkları koruyor. Galaxy Digital ve Bakkt arasındaki bu doğrudan bağlantı, iki şirketin müşterilerine, tüm dijital varlıklarla ticaret yapma ve saklama süreci boyunca sınıfının en iyisi verimliliği sunmalarını sağlıyor.”

Galaxy Digital Trading’in satış müdürü Tim Plakas, ortaklığın her iki şirketin de yüksek net değerli yatırımcılardan gelen talepteki artışı karşılamasına yardımcı olacağını söyledi.

Tim Plakas:

“Bu ortaklığı, iki firmamızın fiziksel Bitcoin‘e erişmek isteyen geleneksel varlık yöneticilerinden aldığı talep artışına hizmet etmek üzere tasarladık.”

Müşterilere tek bir kayıt işlemi yoluyla her iki firmaya doğrudan erişim sağlayacak ortak girişim için resmi bir başlangıç tarihi açıklanmadı.

Galaxy Digital Trading’in tezgah üstü ticaret masası (OTC), 2020 yılının ilk çeyreğinde 1 milyar dolardan fazla işlem gördü. Intercontinental Exchange’e ait olan Bakkt, şu anda Bitcoin saklama hizmeti verdiği 70 müşteriye sahip olduğunu açıkladı.

Diğer Bitcoin haberleri için enkriptohaber.com/bitcoin sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu