Bitcoin HaberleriManşet

Goldman Sachs’a cevap: Bitcoin dünyayı değiştirecek!

Sponsorlu İçerik

İsviçre bankası Swissquote Bank’ın dijital varlıklar başkanı Chris Thomas, Goldman Sachs‘a müşterileriyle yaptığı konferans için bir cevap yayınladı. Bu konferansta Goldman Sachs, Bitcoin‘i bir varlık ve yatırım olarak derinlemesine tartıştı, riskli olduğu sonucuna vardı. Thomas, Goldman Sachs‘ın Bitcoin‘e karşı yaptığı açıklamaları reddetti.

Konferans kripto para topluluğunda olumlu beklentiler yarattı, ancak müşterilerine Bitcoin‘e yatırım yapmamalarını önerdiği ortaya çıktı. Goldman Sachs, Bitcoin ve diğer kripto paraların bir varlık sınıfı olmadığını ve kripto para biriminin oynaklığını eleştirdi. Thomas, Goldman Sachs’ın iddialarının yatırımcılarına bir kötülük olduğunu ve bunları kripto para topluluğuna haksızlık olarak nitelendirdi.

Thomas, Bitcoin‘i hala gelişme aşamasında olan bir varlık sınıfı olarak görüyor. Ayrıca, Bitcoin ve diğer seçkin kripto para birimlerinin dünyada bir değişikliğe neden olduğunu belirtti.

Bahsedildiği gibi oynaklık, Goldman Sachs’ın Bitcoin‘i bir yatırım olarak itibarsızlaştırdığı bir başka noktaydı. Yatırım grubu, toplumda Kara Perşembe olarak bilinen 12 Mart’ta Bitcoin fiyatının yaklaşık %37’sini kaybettiğini belirtti. Bu düşüş kripto para pazarını olumsuz etkiledi ve Ethereum, Litecoin ve diğer büyük kripto para birimlerini etkilendi. Thomas, oynaklığın tüm pazarların bir parçası olduğunu göstermek için petrol fiyatlarındaki tarihsel düşüşü örnek gösterdi.

Chris Thomas:

”Kesinlikle, Bitcoin %37 düştü (…). Ve sadece bir ay sonra, petrol piyasaları 24 saat içinde %333 oranında düştü, yaklaşık 10 kat daha büyük bir düşüş, bir noktada varil başına 40 dolara ulaştı. Aralık 2019’da, Goldman Sachs 2020’ye kadar ortalama petrol fiyatının varil başına 63 dolar olacağını tahmin etti.”

Diğer Bitcoin haberleri için enkriptohaber.com/bitcoin sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu