Bitcoin HaberleriManşetSon Dakika

Google’da Bitcoin Halving Aramaları Zirvede

Sponsorlu İçerik

Dünyanın önde gelen arama motoru Google da, Mayıs ayında gerçekleşecek olan Bitcoin halving etkinliği dikkat çekmeye başladı.

Google eğilimlerinden derlenen verileri kullanan analitik firması Arcane Research, “Bitcoin Halving” için yapılan ilgi ve aramaların geçen yılın sonundan bu yana hızla arttığını gösteren yeni bir rapor yayınladı. Blok ödülünün yarıya düşüş aramaları Aralık ayından bu yana iki katına çıktı ve 2016’daki son halving etkinliğinden bu yana en yüksek seviyelerine yaklaşıyor. 

Arcane, Google aramalarındaki artan eğilimi, halkın ilgisinin olumlu bir göstergesi olarak belirtiyor. 

Rapora göre:

”Bitcoin halving daha fazla ilgi kazanıyor. Artık etkinliğin farkındalığının yeni insanlara yayıldığına dair açık bir işaret var.”

Arcane, Bakkt’ın Bitcoin işlemlerinde %1.600’lük bir artıştan sonra kurumsal yatırımcıların BTC talebinde bir artış olduğunu iddia ediyor.

”Bitcoin için iştah, kurumsal yatırımcılar arasında artıyor gibi görünüyor. Geçen hafta, CME’deki kayda değer artışları gördük. Bakkt’ta da artan Bitcoin talebinin kanıtı var.”

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu