Bitcoin Haberleri

Hayırsever Milyarder, Bitcoin Aldığını Açıkladı

Sponsorlu İçerik

Kripto para satın alan milyarderlerin sayısı artmaya devam ediyor. Hayırsever milyarder Bill Pulte, kripto para kabulünü teşvik etmek için Bitcoin aldığını açıkladı.

Bill Pulte, Pulte Capital Partners’in başkanı ve Pulte Holmes’un direktörü. Sektörde iyi bilinen inşaat şirketi olan PulteGroup’un (PHM) kurucusu ve yaklaşık 11 Milyar Dolar’lık servetin sahibi. Bill, milyarder olmasının yanı sıra hayırsever kimliğiyle tanınıyor.

Bill Pulte, kripto kabulünü teşvik etmekte kararlı görünüyor. Bill, Twitter’da 11 Bitcoin (yaklaşık 77.000$ değerinde) satın aldığını paylaştı. Bill Pulte, 1.7 milyondan fazla takipçisi olan Twitter hesabı aracılığıyla fakirlerin refahını ve yoksulluğunu destekliyor.  Bitcoin satın aldığını duyurmasından bu yana Bill, aynı zamanda takipçilerinden de aynısını yapmalarını istiyor ve kripto para kabulünü teşvik ediyor.

Kripto para, hayırseverlik amaçlı ilk kez kullanılmıyor. Daha önce, Dünya Vahşi Yaşam Federasyonu (WWF), Consensys ile ortaklık kurdu. Amaç, bağışçıların güvenini kazanmak için hayırseverliği şeffaf hale getirmek ve alınan fonların belirtilen sebepler için kullanılmasını sağlamak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu