Bitcoin HaberleriManşetSon Dakika

John McAfee Geri Adım Attı!

Sponsorlu İçerik

Bitcoin‘in 2020’nin sonuna kadar 1 Milyon$ değerinde olacağını tahmin eden Amerikalı girişimci John McAfee, önde gelen kripto para birimine açık bir şekilde tepki verdi ve birkaç sınırlama nedeniyle eski bir teknoloji olarak nitelendirdi. Bu, son yıllarda Bitcoin ve kripto paraların en büyük destekleyicilerinden biri olduğu düşünüldüğünde bir darbe olarak görülüyor.

McAfee, Bitcoin’in değerinin bu yıl sonuna kadar 1 Milyon$ ‘a yükseleceğine dair aşırı tahmini ile ünlüdür. Tahmin gerçekleşmezse canlı yayında cinsel organını yiyeceğini söylemişti. McAfee, birçok kez öngörüsüne sıkıca dayanmış olsa da, bugün 1 Milyon$ ‘lık Bitcoin fiyat tahmininin kripto para alanına daha fazla insan çekmek için sadece bir numara olduğunu söyledi.

McAfee, Bitcoin’in sadece bir değer deposu olmakta iyi olduğunu ve başka bir şey olmadığını iddia etti. Ayrıca McAfee toplumu Bitcoin’lerini harcamaya çağırdı; aksi halde evlat edinme gerçekleşmeyecektir.

Mutlu Demirkapı

Girişimci ve YouTuber Olan Mutlu Demirkapı, kripto para alanında çeşitli incelemeler ve araştırmalar yaparak kendisine bu alanda misyon yüklemiştir. En Kripto Haber yazarları arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu