Bitcoin HaberleriManşet

Keiser: Hashrate savaşları BTC’yi yeni zirvelere taşıyacak

Sponsorlu İçerik

Bitcoin fiyatı, hashrate savaşları nedeniyle yeni zirvelere ulaşacak. Amerikalı yayıncı ve ilk Bitcoin yatırımcısı Max Keiser, birkaç hafta önce Bitcoin fiyatının 400.000 doların üzerine çıkacağını öngördü. Yeni “Keiser Report” bölümünde Amerika Birleşik Devletleri’nin İran ve Venezuela ile hashrate savaşında olduğunu ve bunun Bitcoin fiyatı için güçlü bir katalizör olabileceğini anlattı.

Ekonomik savaş BTC’yi 500.000 dolara çıkarabilir

Son araştırmalara göre Çin, Bitcoin’in küresel hashrate’in %60’ından fazlasına sahip. Keiser’e göre ABD, Bitcoin pazarında rekabetçi kalabilmek için önümüzdeki aylarda giderek pazar payı kazanmaya çalışacak. İran zaten dünyadaki Bitcoin hashrate’in %3’üne sahip ve Venezuela yakında bunu takip edebilir.

Max Keiser:

”İran zaten küresel hashrate’in %3’üne sahip. Bu yüzden şimdi Venezuela’nın %3 ile %5’i oldukça hızlı alacağını düşünüyorum. Ve sonra bir noktada Amerika, ‘Bitcoin madenciliğinin 21. yüzyıl uzay yarışına girmeliyiz‘ diyecek. Sonra hashrate’in %20’sini aramaya çalışacaklar. Bunun sonucunda Bitcoin fiyatı 400.000 dolar ile 500.000 dolara gidecek.”

Keiser, Bitcoin’i değer aktarma teknolojisinden daha fazlası olarak görüyor. Ona göre, Bitcoin’in toplum, finansal sistem ve her bireyin özgürlüğü üzerinde geniş kapsamlı etkileri olacak.

Keiser’in açıkladığı gibi, Bitcoin aracılığıyla tüm insanlar tam egemenliklerini geri alabilirler ve paraları üzerinde kontrol sahibi olabilirler. Dahası, bir varlık olarak Bitcoin yok edilemez ve manipüle edilemez.

Max Keiser:

”Gerçek şu ki, eğer bireysel egemenlik istiyorsanız, adalet istiyorsanız, sansürsüz, el konulamaz ve yıkılmaz servet istiyorsanız sadece bir yol var. O da Bitcoin.”

Keiser, ABD Federal Rezerv FED’in aldığı önlemleri eleştirmeye devam ediyor. Çünkü, hisse alımlarının devam etmesi, finansal piyasanın 2011’den beri sayısız iflasa rağmen en iyi çeyreğini kaydettiği anlamına geliyor. Bu gelişmeler, borsada pek çok şirketin gerçek değerini yansıtmadığını, ancak FED politikası tarafından yapay olarak manipüle edildiğini ve kontrol edildiğini gösteriyor.

Bitcoin fiyatı yatay seyretmeye devam ediyor

Borsada yükseliş olmasına rağmen, Bitcoin yatay hareket etmeye devam ediyor. Son 24 saatte sadece %0.49’luk küçük bir kazanç kaydetti. Haberimizin yayına girdiği sırada, BTC 9.176 dolardan işlem görüyor. Piyasa değeri 169 milyar dolar.

Bitcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/bitcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmelerden anlık haberdar olmak ister misiniz?>>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edin gelişmeleri kaçırmayın!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu