Bitcoin Haberleri

Kripto para analisti: BTC makro boğa koşusuna başlayabilir

Sponsorlu İçerik

Bitcoin, dün yaşanan yükseliş sırasındaki kazanımlarını korumayı başardı. Bununla birlikte, alıcılar hala 10.000 dolarlık kilit bölgeyi aşmak için mücadele ediyorlar, ancak ayılar burada ağır bir direnç oluşturdular. Kripto para birimi hala bir makro boğa döngüsüne girmenin eşiğinde olabilir ve bir analist paramparça edilmesi gereken anahtar seviyenin Bitcoin’in mevcut fiyatının hemen üzerinde olduğunu belirtiyor.

Bitcoin, son birkaç gün ve hafta boyunca dikkate değer bir fiyat hareketi yaşadı. Dün, BTC 9.000 doların altındaki bölgeden 10.000 doların üstüne çıktı. Alıcılar o zamandan beri kripto paranın 9.000 dolarlık bölge içindeki konumunu koruyabilmiş olsa da, 10.000 dolar ağır bir direnç seviyesi haline geliyor.

Bir kripto para analisti Bitcoin‘in önemli bir trend çizgisinin üzerinde olduğunu ve bunun kırılması durumunda makro boğa trendine girebileceğini belirtti.

Kripto para analisti Silver Bullet, Bitcoin‘in “R2 direncini” test etmek üzere olduğunu açıkladı.

“Bitcoin fiyatı önemli olan çok yıllık direnç R2’ye yaklaşıyor. Bir kez daha kırarsa yeni bir boğa döngüsüne başlayacak!”

Geçmişte, bu seviyenin üzerindeki kırılmalar, yukarıdaki grafikte görüldüğü gibi, büyük yükselişleri tetikledi.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu