Bitcoin HaberleriManşet

Kripto para balinası, Bitcoin cüzdanını boşalttı!

Sponsorlu İçerik

Kayıtlı en zengin Bitcoin sahiplerinden biri, büyük bir kripto para transferini tamamladı. Kripto para balinası, Bitcoin‘lerini bilinmeyen bir adrese gönderdi ve trader’lar, balinanın neden Bitcoin cüzdanını tamamen boşalttığına dair ipuçları arıyorlar.

Kripto para işlemlerini takip eden Whale Alert, 143.96 milyon dolar değerinde 14.922 BTC işlemini tespit etti. Bitcoin balinası, transfer maliyeti olarak 0.00003138 BTC, yaklaşık 0.30 dolar ödedi.

BitInfoCharts’a göre, Bitcoin balinası bu cüzdandaki BTC‘yi bir ay içinde düzenli olarak biriktirdi. 5 Nisan’da, yaklaşık 85.08 milyon dolar değerinde 12.380 BTC tutan cüzdan en zengin 58. Bitcoin aresi oldu.

13 Mayıs’a kadar, cüzdan yaklaşık 10 basamak atladı ve 48. en zengin Bitcoin adresi olmayı başardı. O zaman 138.15 milyon dolar değerinde 15.470 BTC‘den fazla depoladı.

Yeni veriler, Bitcoin balinalarının sürekli BTC biriktirdiğini gösteriyor.

Glassnode’e göre, en az 1.000 BTC‘ye sahip Bitcoin adreslerinin sayısı Mart ayındaki büyük düşüşten sonra kısa bir süre düştü, ancak piyasa iyileştikçe hızla yüksek seviyelere geri döndü.

Diğer Bitcoin haberleri için enkriptohaber.com/bitcoin sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu