Bitcoin Haberleri

M. Zuckerberg’den ilginç Bitcoin paylaşımı

Sponsorlu İçerik

Dünyanın en büyük kripto para birimi olan Bitcoin (BTC), dünyanın en büyük teknoloji milyarderlerinden bazılarından büyük ilgi görmeye devam ediyor. Facebook’un kurucusu Mark Zuckerberg, Facebook’da paylaştığı herkese açık bir gönderide Bitcoin‘e verdiği desteği ima etti. İki keçinin yer aldığı görsel paylaşan Zuckerberg, “Keçilerim: Max ve Bitcoin” yazdı.

Zuckerberg‘den gelen bu gönderi, Zuckerberg’in yakında ya da çoktan Bitcoin kervanına katılabileceği yönünde spekülasyonları teşvik etti. Zuckerberg, önümüzdeki çeyrekte Facebook’un bilançosundan Bitcoin yatırımını mı açıklar mı? Ya da kişisel servetinden yatırım yapan milyarder olabilir.

Birkaç hafta önce, kripto piyasası, Facebook’un Bitcoin yatırımını 2021 1. çeyrek sonuçları sırasında açıklayacağına dair spekülasyonlarla doluydu. Doğru çıkmasa da, Zuck’tan gelen son gönderi yeni bir dizi spekülasyona yol açacağa benziyor.

Facebook, 2018’den beri kripto alanına girmek için çok çalışıyor. Şirket, büyük düzenleyici engellerle yüzleşmek zorunda kaldığını kendi kripto parasını başlatmak istedi. Zuck‘ın son gönderisi kripto endüstrisinin baş aktörleri tarafından memnuniyetle karşılandı.

Teknoloji milyarderi desteği Bitcoin’e akıyor

Zuckerberg, Bitcoin’e olan desteğini genişleten ilk kişi değil. Elon Musk ve Jack Dorsey gibi teknoloji devleri, şirketleri kripto para birimine büyük meblağlar yatırırken bile Bitcoin’i (BTC) açıkça dile getirip onaylayan paylaşımlar gerçekleştirdiler.

Bitcoin ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz? >>> Hemen Bitcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak için, Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu