Bitcoin HaberleriSon Dakika

Michael Novogratz, BTC Fiyat Tahminini Düşürdü!

Sponsorlu İçerik

Görünüşe göre Bitcoin‘in en popüler taraftarlarından biri olan Michael Novogratz, BTC’nin fiyatıyla ilgili tahminlerini düşürdü.

Michael Novogratz, tanınmış Bitcoin savunucularındandır. Eski bir Wall Street hedge fon yöneticisi ve tam hizmetli dijital varlık ticaret bankası olan Galaxy Digital‘in sahibi olan önemli bir yatırımcıdır.

Novogratz, paylaştığı tweet’te, Bitcoin’in 2020 yılını 12.000$ ‘ın üzerinde bitireceğini paylaştı.

Şu anda Bitcoin, 7.300$ civarında işlem görüyor ve 12.000$ ‘a kadar bir artış, BTC’nin gelecek yıl %64 arttığını göstermekte.

Tarihsel olarak konuşursak, bu tamamen olasılıklar alanındadır. Örneğin, 2019 yılında Bitcoin yaklaşık 3.700$ ‘dan işlem görmeye başladı ve şu anda neredeyse %100‘lük bir büyüme kaydetti.

Güven kaybı mı?

Novogratz, 2020 Bitcoin fiyat tahmininde, kesinlikle güveninin bir kısmını kaybetmiş gibi göründüğünü de belirtmek gerekir.

Fiyat 2019 yılının en yüksek seviyesine 14.000$ ‘a ulaştığı Temmuz 2019’da, önde gelen yatırımcı Bitcoin’in yıl sonuna kadar tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 20.000$ ‘a ulaşabileceğini söyledi. Ayrıca, yıl boyunca göreceğimiz en düşük seviyenin 8.500$ olacağını belirtmişti.

Her durumda, dikkate alınması gereken çok önemli bir detay var. Bitcoin halving olayı. Mayıs 2020’de gerçekleşecek ve birçok yatırımcı, sonraki dönemin tarihsel olarak şimdiye kadar olduğu gibi önemli bir büyüme olacağına inanıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu