Bitcoin HaberleriManşet

Monex, Hissedarlarına Bitcoin Hediye Edecek

Sponsorlu İçerik

Japon aracı şirketi Monex Group, hissedarlarına 2019 mali yılı için yıl sonu avantajı olarak Bitcoin vereceğini duyurdu.

Şirketin yayınladığı duyuruya göre, basın zamanında 500 Yen (yaklaşık 4.5 $) değerinde Bitcoin, yalnızca Monex Group tarafından satın alınan kripto para borsası Coincheck‘te hesabı olan uygun hissedarlara hediye edilecek.

31 Mart tarihi itibariyle şirketin hisselerini elinde bulunduran hissedarlara dağıtılacak. Dağıtılan Bitcoin miktarı oldukça az olsa da, Monex’in kripto para endüstrisine olan bağlılığını gösteriyor. Şirket aynı zamanda Facebook liderliğindeki Libra Derneği‘ne katılmak üzere harekete geçti.

Hissedarlara sağlanan faydalar geçen yılın Eylül ayında açıklanmıştı. Monex Grubu, hissedarları için geleneksel hissedar menfaatine ek olarak Monex Puanları verecek. Bu puanlar Coincheck borsasında kripto para ile değiştirilebilir.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu