Bitcoin HaberleriManşet

Nicholas Merten: Bitcoin yeni bir döngüye hazırlanıyor

Sponsorlu İçerik

Kripto para analisti Nicholas Merten, Bitcoin‘in yukarı doğru büyük bir hamle için hazır olduğunu söyledi.

DataDash‘in yeni bir bölümünde, Merten, BTC / USD paritesinin haftalık grafiğini anahtar trend çizgilerini işaretlemek ve kısa vadede fiyatın nereye yöneleceğini görmek için kullanıyor. Kripto para stratejisti, önde gelen para biriminin önümüzdeki haftalarda yeşil mum basmaya devam edeceğini açıkladı.

Merten, Bitcoin‘in 2017’nin ikinci yarısına kadar uzanan dev bir kama oluşturmaya devam etmesi nedeniyle BTC‘nin yükseliş momentumunu ve trendini 9.000 $’a çıkarmasını bekliyor.

Ancak stratejist, Bitcoin‘in oynaklığının hiçbir yere gitmediğine dikkat çekti

“Halving etkinliğine girerken, oynaklığın da bir artış göreceğimizden emin olabiliriz. Akılda tutulması gereken önemli bir nokta. Kesinlikle çok fazla fiyatta oynaklığı göreceğiz, ama bence burada bu eğilimi devam ettireceğiz ve muhtemelen 8.000 $ aralığında olmasa da, muhtemelen 9.000 $ aralığı halving etkinliğine girerken ivme kazanacak.”

Halving gerçekleştikten sonra Merten, Bitcoin‘in kazanımlarının bir kısmını kısa vadede bırakacağına inanıyor, ancak boğa hareketini daha büyük resimde tutmaya devam ediyor.

Merten, Bitcoin‘in tarihsel logaritmik büyüme eğrilerinin, önemli düşüklerin ve önemli direncin BTC‘nin 100.000 $ döngüsü için hazır olduğunu belirtti.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu