Bitcoin HaberleriManşet

Pantera Capital CEO’su: ”BTC, 12 Ay İçinde ATH Yapabilir”

Sponsorlu İçerik

Blockchain ve kripto hedge fonu Pantera Capital‘in kurucusu ve CEO’su Dan Morehead, Bitcoinin önümüzdeki 12 ay içinde tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 20.000 $’ı geçeceğine inandığını yatırımcılarıyla paylaştı.

Morehead, yatırımcılara yeni bir mektup gönderdi, mevcut küresel ekonomik krizin benzeri görülmediğini ve Bitcoin üzerinde nasıl bir etkiye sahip olacağını paylaştı.

Dan Morehead:

“35 yılımı küresel makro aksaklıklar da ticaret yaparak geçirdim. Bu diğerleri gibi değil. Bu kesinlikle kayıtlardaki en uzun küresel genişlemeyi sona erdirecek. Bunun, yakın tarihli herhangi bir düşüşten daha büyük bir küresel ekonomik etkiye sahip olması muhtemel.”

Morehead, savaş sonrası herhangi bir durgunluktan daha büyük bir ekonomik serpintinin ufukta olduğuna inandığını belirtti. Goldman Sachs ve JP Morgan’ın “gerçek bir durgunluk, negatif küresel büyüme” olduğunu gösteren verilerden bahsediyor.

Morehead‘e göre, mevcut ortam, gelecek yıl Bitcoin ve kripto paraların yükselmesi için zemin hazırlıyor. Ayrıca, Bitcoin‘in aşamalı olarak toparlanmasını beklediğini, çünkü büyük miktarda sermayeye sahip yatırımcılar, ABD’deki federal açıklar karşısında yeni fırsatlar keşfettiğini belirtti.

Dan Morehead:

“Bitcoin fiyatı önümüzdeki 12 ay içinde yeni bir rekor kırabilir. Bir gecede olmayacak. En iyi tahminim, kurumsal yatırımcıların mevcut portföylerini yeniden oluşturması 2-3 ay sürecek. Sıkıntılı borç, özel durumlar, kripto, vs. gibi yeni fırsatları araştırmak için 3-6 ay sonra, tahsis yapmaya başladıkça, bu pazarlar gerçekten yükselmeye başlayacak.”

Morehead ilk olarak 2013 yılında 105 $ iken Bitcoin tahminlerini paylaşmaya başladı. Pantera Capital şu anda kripto para alanındaki en büyük fonlardan biri ve Bakkt, Ripple, Abra, Circle ve ShapeShift gibi düzinelerce kripto para ve Blockchain şirketine yatırım yaptı.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu