Bitcoin HaberleriManşetSon Dakika

Peter Schiff Bitcoin’lerini Kaybetti

Sponsorlu İçerik

Popüler ekonomist ve tanınmış nocoiner Peter Schiff, unutulmuş bir yazılım nedeniyle tüm Bitcoin‘lerini kaybettiğini söyledi.

Peter Schiff bir ekonomist olmasının yanı sıra, aynı zamanda ulusal haberler ve yazar hakkında sık sık misafir olan piyasaların tanınmış bir ismidir. Bununla birlikte, Bitcoin hakkında çok kesin bir tutum almayı da seçti. Birçok kez bir değeri olduğuna inanmadığını ve değersiz olduğunu söyledi.

Schiff, Bitcoin şirketlerine erişimini kaybettiğini Twitter’da paylaştı. Cüzdanının “bir şekilde bozulduğunu” ve şifresinin “artık geçerli olmadığını” açıkladı.

Kripto para topluluğunda güvenlik konusunda uzun süredir ciddi bir tartışma var. Özel anahtarlarınızı kaybetmek, Bitcoin’lerinizi kaybettiğiniz anlamına gelir. Bu kadar basit.

Onları kurtarmanın bir yolu yoktur ve onları sizin için geri getirebilecek veya yenilerini verebilecek merkezi bir otorite yoktur.

Schiff’in davasıyla ilgili olarak, cüzdanın müşteri desteğiyle iletişime geçmek ve sorunun ne olabileceğini görmek iyi bir fikir olabilir. Cüzdan sağlayıcısının da saldırıya uğraması da mümkündür, ancak bu Bitcoin ile tamamen ilgisizdir ve genel olarak merkezi olmayan doğasıdır.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Mutlu Demirkapı

Girişimci ve YouTuber Olan Mutlu Demirkapı, kripto para alanında çeşitli incelemeler ve araştırmalar yaparak kendisine bu alanda misyon yüklemiştir. En Kripto Haber yazarları arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu