Bitcoin HaberleriManşet

PlanB’ye göre BTC boğa koşusundan önce önemli bölgeye girdi

Sponsorlu İçerik

Kripto para analisti PlanB, Bitcoin‘in resmi olarak önceki parabolik boğa koşularının başlamadan önceki bir bölgeye girdiğini açıkladı. Analiste göre, BTC şimdi korku bölgesi aşamasının ilk günlerinde.

Bu son kez 2015’in Haziran ayında gerçekleşti ve Bitcoin yaklaşık 246 dolar değerindeydi. Sonraki iki buçuk yıl boyunca, BTC yavaş yavaş üçüncü parabolik boğa koşularına girdi ve bu da kripto parayı 17 Aralık 2017’de yüzde 8.066 oranında yükselterek tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 20.000 dolara çıkardı.

Analist Bitcoin‘in şimdi korku bölgesi aşamasına girdiğini söylese de, bunun BTC‘nin hemen kalkmaya hazır olduğu anlamına gelmediği konusunda uyarıyor. Belirli bir varlık için fiyat hareketlerinin hızını ölçen Bitcoin‘in göreceli güç endeksini (RSI) 60’ın üzerine çıkarmasını bekliyor. Şu anda RSI 57’de.

PlanB’nin analizi, tüm kripto paraların en boğa ve çekişmeli analizlerinden biri. Stok-akış modelinin son sürümü, Bitcoin‘in 2024 sonuna kadar 288.000 dolara kadar yükseleceğini gösteriyor.

Diğer Bitcoin haberleri için enkriptohaber.com/bitcoin sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu