Bitcoin HaberleriManşet

PlusToken Dolandırıcıları Bitcoin’leri Yeni Adrese Taşıdı

Sponsorlu İçerik

Çin merkezli kripto para cüzdanı olan PlusToken hesaplarında bulunan BTC‘sini yeni adrese taşıdı. Kullanıcılarına kripto paralarını hesaplarında tutmaları karşılığında %6-18 kâr vadeden Ponzi firması dolandırdığı yatırımcılara ait 117 Milyon Dolarlık BTC’yi yeni bir adrese taşıdı. Son işlemden sonra dolandırıcılar büyük bir şey için hazırlanıyor olabilir anlamı taşıyor.

Geçen yıl, blockchain araştırma firması olan Chainalysis, PlusToken‘in cüzdanlarından, bireysel cüzdanlara aktarılan 45.000 BTC (302 milyon $) ve 800.000 ETH’yi (102 milyon $) izlemeye aldı. Toplamda, firma dolandırıcıların 20.000 BTC‘yi boşaltmaya hazırlandığını belirtti. O zamanlar fiyatların düşmesi, beklenen paniğe neden olmuştu.

Dolandırıcılar ile ilgili yeni bir gelişme daha ortaya çıktı. Yaklaşık 117 Milyon Dolarlık BTC tekrar başka hesaba taşındı. BTC‘nin taşındığı adresi ise ”19bMszbozeHyjANgSyM9iyjsZU1sKsR6uM” olarak açıklandı. İşlem tamamlandıktan kısa bir süre sonra araştırmacı Larry Cermak tarafından onaylandı.

Larry Cermak : PlusToken Ponziyle ilişkili 117 milyon dolarlık BTC bu adrese taşındı

PlusToken Ponzi dolandırıcılarının, en az 180.000 BTC, 6.400.000 ETH, 110.000 USDT ‘lik vurgun yaptıkları tahmin ediliyor.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu