Bitcoin HaberleriSon Dakika

Popüler İsimler Bitcoin’i Yorumladı!

Sponsorlu İçerik

Riccardo Spagni, Samson Mow ve Charlie Lee, önde gelen kripto para birimi Bitcoin‘in üstesinden gelmesi gereken en büyük engellerden bahsetti. Riccardo, mahremiyetin Bitcoin için büyük bir mücadele olacağını söyledi.

Magical Crypto Friends‘in bir bölümünde, Monero‘nun eski baş geliştiricisi Riccardo Spagni, Litecoin yaratıcısı Charlie Lee ve Blockstream’tan Samson Mow, Bitcoin’in üstesinden gelmek zorunda olduğu en büyük engellerden bazılarını anlattı. Gizlilik, kullanım kolaylığı, farkındalık ve dolandırıcılık gibi zorluklar.

Litecoin yaratıcısı Charlie Lee, Bitcoin’in temel düzeyde özel olmayacağını söyledi, ancak insanların her zaman daha fazla finansal mahremiyete geçmek istediğini iddia etti. Lee, bunun olup olmayacağı değil, nerede olacağı sorusu olduğunu da sözlerine ekledi. Samson Mow, Bitcoin’in taban katmanında asla gizlilik protokolüne sahip olmayacağı perspektifine sahip bazı insanlar olduğunu söyledi.

Kripto uzmanları ayrıca, Bitcoin’in yıllar içinde kullanımı kolay olup olmadığını tartıştı. Whale Panda, Bitcoin söz konusu olduğunda kullanım kolaylığının en önemli sorunlardan biri olduğunu ve son 2 yılda çok geliştiğini söyledi. Ancak Riccardo Spagni aynı görüşü paylaşmıyor. Yeni gelenler için değil, yalnızca teknolojiye aşina olan insanlar için kullanımının daha kolay hale geldiğini söyledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu