Bitcoin HaberleriManşetSon Dakika

Ripple CEO’su:’Bitcoin Değer Deposu Olarak İyi’

Sponsorlu İçerik

Ripple CEO‘su Brad Garlinghouse, Bitcoin‘in değer deposu olarak iyi olduğunu ve büyümeye devam ettiğini, ancak önde gelen kripto para birimini ödeme aracı olarak görmediğini söyledi.

Davos‘taki Dünya Ekonomik Forumu‘nda konuşan Brad Garlinghouse, Ripple‘ın havale endüstrisindeki yeniliklere nasıl öncülük ettiğini paylaştı. Önde gelen kripto para birimi Bitcoin‘in ödeme aracı olarak en uygun olmadığını, iyi bir değer deposu olduğunu belirtti. BTC kullanıcılarının Starbucks veya herhangi bir yerde kullanmak istemeyeceğini, çünkü kahvelerini aldıklarında soğuk olacağını ekledi.

Ripple CEO’su daha önce kripto para endüstrisini yönetecek tek bir kripto para olmayacağını iddia ediyordu. Ve şu anda alınıp satılan kripto paraların çoğunun sıfıra ineceğini belirtti. Davos’taki Dünya Ekonomik Forumu sırasında Brad Garlinghouse da Bitcoin madenciliği tarafından tüketilen enerji hakkında yorum yaptı. Küresel enerji tüketiminin %1‘inin Bitcoin madenciliğinden olduğuna şaşırdığını söyledi.

Ripple Yakında Halka Arzını Başlatacak

Kısa süre önce C serisi turunda 200 Milyon Dolar fon toplayan Ripple, yakında Halka Arz (IPO) başlatmayı planlıyor. IPO hakkında sorulduğunda, Brad Garlinghouse:

“İlk ve son olmayacağız, ama lider olmamızı bekliyorum.”

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu