Bitcoin Haberleri

Square, bitcoin sayesinde gelirini %222 artırdı

Sponsorlu İçerik

Elektronik ödemelerin kabulü ve işlenmesine yönelik çözümler geliştiren şirket, 2021 yılının ilk çeyreğine ilişkin finansal sonuçlarını hissedarlarına sundu. Şirket, en son Şubat ayında ilk kripto para birimine yatırım yapmıştı.

Square, 2021’in ilk çeyreği için hissedarlara gönderdiği bir raporda, toplam net gelirin geçen yıla göre %266 daha fazla olan 5.06 milyar dolar olduğunu bildirdi.

Bitcoin hariç toplam net gelir 1.55 milyar dolar olan şirketin, kripto para birimine yapılan yatırımlar sayesinde net gelirini %222 oranında artırdığı anlaşılıyor. Ayrıca bu yılın ilk çeyreği sonuçlarına göre Square brüt karını 2020’ye göre %79 (964 milyon $) artırdı.

Square en son Şubat 2021’de Bitcoin‘e yatırım yaptı. Şirket, ortalama 51 bin dolar fiyatla 170 milyon dolarlık kripto para satın aldı. Ondan önce Ekim 2020’de Bitcoin satın almıştı. Şimdi kripto para birimi Square‘in toplam rezervlerinin yaklaşık %5‘ini oluşturuyor.

Bitcoin ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz? >>> Hemen Bitcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak için, Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu