Bitcoin Haberleri

Tesla, BTC ödemesini askıya aldı, Bitcoin yatırımı arttı

Sponsorlu İçerik

Tesla‘nın arabalar için BTC ödemesini askıya almasının ve BTC fiyatındaki düşüşün ardından, Bitcoin‘in Korku ve Açgözlülük endeksine göre, daha fazla yatırımcı dipten BTC satın almaya başladı.

Elektrikli otomobil üreticisi Tesla, kripto para işlemlerinden kaynaklanan çevresel endişeler nedeniyle firmanın Bitcoin ödemesini kabul etmeyeceğini duyurdu.

Duyuru, Bitcoin fiyatının keskin bir şekilde 55.000 $ seviyesinden 46.000 $ ‘a düşmesine neden oldu. Lider kripto paranın fiyatında yaklaşık 10.000 $ düşüş gerçekleşti.

Bitcoin’in “Korku ve Açgözlülük Endeksi” de agresif bir şekilde dünün açgözlülük puanı olan 68’den bugün 31’lik korkulu bir puana geçti. Yatırımcıların daha fazla düşüşten korkmadıklarını ve Tesla’nın açıklamasından sonra düşüşe geçmeye hazır olduklarını gösteriyor.

Elektrikli otomobil üreticisi, Mart ayında BTC ödemesini kabul etmeye karar verdi ve bu da BTC fiyatının o sırada 65.000 $ ‘dan yeni bir ATH‘ye yükselmesine yol açtı. Firmanın eylemi tersine çevirmesi, kriptocuların Elon’un madeni parayla büyük bir pump ve dump gerçekleştirdiği şeklinde tepki vermesine neden oldu.

Barstool Sports‘un kurucusu Dave Portnoy, bir basın toplantısında Musk‘ın insanların servetiyle oynadığını söyledi.

Independent Reserve‘in CEO’su Adrian Przelozny, Elon Musk‘ın hareketinin hayal kırıklığı yarattığını söyledi.

Yatırımcılar dipte daha fazla baskıyla, daha fazla Bitcoin satın alıyor

Yüksek takipçili kripto analistleri, Elon’un “maskaralık” yaptığını, ve bu yaptığı şeyden sonra BTC’ye daha fazla yatırım yapma fırsatını kullandıklarını twitter da paylaşıyorlar.

William Clemente III, düşüşün BTC tarihindeki en büyük boğa piyasasında satın alma fırsatlarından biri olacağını söyledi. Anthony Pompliano, daha fazla BTC aldığını tweetledi ve Elon’a Adam Back ile birlikte fırsat için teşekkür etti.

Bitcoin ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak için hemen Bitcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak için, Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu