Bitcoin HaberleriManşetSon Dakika

Tim Draper:’Yeni Nesil Bitcoin’e Yatırım Yapmalı’

Sponsorlu İçerik

Tim Draper, daha iyi bir ekonominin ve daha iyi yönetimin anahtarı olduğuna gerçekten inanan Bitcoin fanatiği. Tanınmış Amerikalı risk sermayesi yatırımcısı, genç neslin geleceğini güvence altına alması için Bitcoin‘e yatırım yapması gerektiğini söyledi.

Foxbusiness ile yapılan bir röportajda Tim Draper, yeni neslin bankacılık sistemini eski nesilden nasıl miras aldığından ve Bitcoin‘in emeklilik sorunlarını nasıl çözebileceğinden bahsetti.

Tim Draper, önde gelen kripto para birimi hakkında iddialı tahminlerde bulunan tanınmış Bitcoin savunucusudur. Yeni neslin emeklilikleri için nasıl yatırım yapması ve planlaması gerektiği sorulduğunda Tim, milenyum neslinin tarihte dünyanın finans sisteminin tüm geleceğini önlerinde bulduklarını söyledi. Ayrıca, bugünün maaşlarıyla gençlerin borcunu ödeyemediklerini de sözlerine ekledi.

Tim Draper:

”Finansal açıdan sağlam ve güvenli bir gelecek isteyenler, başka hiçbir yere bakmayın, Bitcoin’e yatırım yapın.”

Milyarder girişimci, paranın artık genç nesil için çalışmadığını belirtti. Tim Draper, yeni neslin herhangi bir seçeneği olmadığı için alıcılardan ziyade kiracı olduklarına inanıyor.

Bitcoin, 8.300$ ‘ın biraz üzerinde el değiştiriyor. Çin yeni yılı 25 Ocak‘ta kutlanacağı için Bitcoin kısa vadeli geri çekilmeler yaşayabilir.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu