Bitcoin HaberleriManşet

Tom Lee’den Güncel Bitcoin Yorumu

Sponsorlu İçerik

• Fundstrat’dan Tom Lee, Bitcoin fiyatının 200 günlük SMA’ya her girdiğinde altı ayda % 197 oranında artış eğiliminde olduğunu söyledi.

• Corona virüs gibi jeopolitik olayların Bitcoin fiyatını 2020’de yukarı çekmesi muhtemeldir.

Yahoo Finance ile yaptığı son röportajda bağımsız bir araştırma ve danışma butiği olan Fundstrat’ın kurucu ortağı Tom, Bitcoin‘in Ocak ayında elde edilen kazancı daha da yükseltmek üzere olduğunu söyledi. Lee, Bitcoin’in önümüzdeki altı ay içinde %200 büyüme potansiyeline sahip olduğuna inanıyor.

Bitcoin 200 gününe girdiğinde, ortalama altı aylık kazancı %197’dir, bu yüzden gerçekleşen bir havaya yükselme hakkında konuşuyoruz.

Lee ayrıca Bitcoin’in 2020’de çoğunlukla jeopolitik olaylara karşı olumlu tepki verebileceğini söyledi. Örneğin, corona virüsünün Ocak ayında önemli miktarda Bitcoin kazancı sağladığına inanılıyor.

Corona virüs ve jeopolitik gerilimleri içeren bu olaylar, kullanım durumunu gerçekten geliştiriyor.”

Bitcoin, Mayıs ayında gelecek büyük bir ödül olan yarılanma etkinliği temelinde de büyümeye hazırlanıyor. Talep arttıkça cryptoasset arzının azalması muhtemel. Talep ve arz gücü yatırımcıların spekülasyonlarıyla birleştiğinde, Bitcoin fiyatının yılsonuna doğru önemli ölçüde arttığını görecekti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu