Bitcoin Haberleri

Tom Lee’ye Göre 2020 Bitcoin İçin Harika Olacak

Sponsorlu İçerik

Fundstrat Global Advisors Yönetici ortağı Tom Lee‘ye göre, Bitcoin’in 2020 pozitif fiyat hareketi devam edecek. En büyük kripto para biriminin hem temellerinin hem de teknik yönlerinin, tüm yıl boyunca mükemmel sonuçlar sunmak için sağlam olduğuna inanıyor.

Bitcoin, 7.200$ ‘dan başlayan ve %30 ile şu anki seviyesi olan 9.400$ ‘a kadar 1 ayda ciddi yükseliş kaydetti. Bu, tarihinin en iyi ikinci Ocak ayı.

Kripto para topluluğu, bunun büyük bir boğa koşusunun işareti olduğunu tahmin ediyor ve Tom Lee, bazı teknik yönlere dayanarak bu görüşü destekliyor.

Tom Lee:

“200 günlük hareketli ortalamanın üzerinde hareket etmek, Bitcoin’in boğa piyasasına geri döndüğünü doğruluyor.”

Lee, teknik analizin önemini vurgulasa da, Bitcoin’in fiyat rallisini destekleyebilecek temellerden de bahsetti. Hala piyasa değeri ile en iyi kripto para biriminin yükselişte olup olmadığı sorulduğunda, şunları söyledi:

“Evet, 2020 Bitcoin için harika olmalı. Çünkü halving etkinliği var, bu iyi bir arz talep değişikliği. Geçen yıl Beyaz Saray’ın muhalefet tavırlarıyla Bitcoin’i öldürdüğünü düşünüyorum, ancak başkanlık seçim döngüsü devam ederken, manşetlerde olmayacak ve bu Bitcoin için yükselişe geçecek. Ve sonra Ortadoğu’daki jeopolitik gerilimlerle bunun kripto para için iyi olduğunu düşünüyorum.”

Tarih geçerli bir gösterge olarak görülmese de, Bitcoin’in halving etkinliği fiyatını tarihsel olarak yükseltti. Dahası, ABD ve İran arasındaki gerginlik ve yakın zamanda Coronavirüs‘ün patlak vermesiyle, geleneksel pazarlar alt üst oldu. Aynı zamanda, Bitcoin, zorlu ekonomik zamanlarda güvenli bir sığınak olarak hizmet edebileceği teorisini bir kez daha yerine getirerek ciddi artışlar kaydetti.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Mutlu Demirkapı

Girişimci ve YouTuber Olan Mutlu Demirkapı, kripto para alanında çeşitli incelemeler ve araştırmalar yaparak kendisine bu alanda misyon yüklemiştir. En Kripto Haber yazarları arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu