Bitcoin HaberleriManşet

Tone Vays, Bitcoin’in yakında yükselmesini bekliyor

Sponsorlu İçerik

Deneyimli kripto para analisti Tone Vays, Bitcoin konusunda yükselişe geçti.

Vays, BTC’nin yakında 14.000 dolara yükseleceğine inandığını söyledi. Bundan sonra, önde gelen kripto para biriminin yıl sonuna doğru 10.700 dolara geri dönmesini ve ardından 2021’in ilk yarısında tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 20.000 dolara yükselmesini bekliyor.

Eski J.P. Morgan Chase başkan yardımcısı, Bitcoin’in yaklaşan döngüsünün belirli altcoin’leri etkileceğini de açıkladı.

“Bitcoin hala bir tür radarın altında hareket ediyor. İnsanlar hala DeFi ve diğer birçok dolandırıcılık kripto paraları gibi çöplere inanıyor ve görünüşe göre yenileri çıkıyor. İnsanlar hâlâ derslerini almamışlar. Yani Bitcoin’de büyük bir %40 düşüş yaşayacağız, shitcoin’ler %60-70 düşecek ve sonra Bitcoin yeniden yükselecek. Her şey yeniden başlıyor.”

Daha önce Bear Stearns için risk analisti olarak da çalışan Vays, Bitcoin’in bu yıl başlangıçta tahmin ettiğinden daha iyi performans gösterdiğini belirtti.

Vays, Mart ayındaki büyük piyasa düzeltmesinin ardından uzun vadede S&P 500’ün yükseliş göstereceğini açıkladı.

“Düzeltmenin çoktan gerçekleştiğini düşünüyorum. Bir ile dört yıllık bir düzeltme olacağını sanmıyorum. Bence bu oldu.”

Bitcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/bitcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu