Bitcoin HaberleriManşet

Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesine 2 Adım Kaldı!

Sponsorlu İçerik

Bitcoin fiyatı şu ana kadar muazzam bir yıl geçiriyor, yıl başında 6.800 Dolar gibi düşük seviyelerden şu anda devam eden 10.000 Doların üzerine çıktı.

Bitcoin bu kadar önemli bir seviyenin üzerine çıktığına göre, artık mevcut fiyat ile aylık zaman dilimlerinde, tüm zamanların en yüksek seviyesi ile arasında sadece iki savunma hattı kalıyor.

Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesi Arasında İki Direnç Seviyesi

Günlük zaman dilimlerinde baktığımızda Bitcoin fiyatının, Nisan 2019’daki parabolik ralliden ya da ondan önceki 2017 boğa koşusundan bu yana en boğa gibi görünen dönemde olduğu inkar edilemez bir gerçek.

Son ralli, Bitcoin‘i 6.000$ ‘ın en yüksek seviyesindeki en düşük seviyelerden, geçen yılın en yüksek seviyelerini geri almak için bir gecede 10.500$ ‘a yükseltti.

Şimdi Bitcoin, 10.000 dolarlık psikolojik direnç seviyesini yeniden ele geçirdi ve onu destek noktasına getirdi. Piyasadaki en büyük kripto para birimi olan Bitcoin yükselişe geçtiğinde, tüm zamanların en yüksek seviyesini belirlenmesine sadece iki savunma hattı kaldı.

Son İki Savunma Hattının Aşılması İçin Gerekenler

Aylık zaman dilimlerindeki mevcut seviyelerin üzerinde, Bitcoin geçen yılın Haziran ayında yaklaşık 10.760$ olan son yüksek seviyenin üzerine çıkmalı.

Bitcoin fiyatı mevcut seviyesi ile, bu noktadan sadece birkaç yüz dolar uzakta, burayı aştığı takdirde Aralık 2017’de ulaştığı en yüksek fiyat için ise, rekorunu kırdığı aylık en yüksek setle mücadele etmek zorunda kalacak.

Bitcoin tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 20.000$ ‘ın biraz altına düşerken, kayıtlara geçen en yüksek aylık mum kapanışı 13.880$ ‘dı.

Bu sayı size tanıdık geliyorsa, Bitcoin‘in Haziran 2019’un sonlarında nerede olduğunu ve direnç seviyesinin ne kadar güçlü olduğunu kanıtlıyor.

Tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 20.000 Dolarlık yüksek fiyatını ihlal etmek, kripto pazarında aşırı FOMO‘ya neden olacak ve potansiyel olarak yeni para çekecek. Bu da büyük bir boğa koşusu ve BTC‘nin 100.000$ veya daha yüksek fiyatlara ulaşmasıyla sonuçlanabilecek.

Ama hepsi 10.760 Dolar ve 13.880 Dolarlık güçlü bir kırılmaya dayanıyor – ayılar ve boğalar arasındaki iki son savaş, Bitcoin‘in uzun vadeli kaderine ve kripto para piyasasının geri kalanına karar verecek.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu