Bitcoin HaberleriManşet

Ünlü analist Bitcoin’de düşüş bekliyor!

Sponsorlu İçerik

Geçen yılki büyük Bitcoin düzeltmesi hakkında yatırımcıları uyaran bir kripto para analisti, benzer bir senaryonun olmak üzere olduğunu belirtti.

Bitcoin, son yedi gün içinde 9.900 dolara kadar ulaştı. Ancak, Bitcoin‘in yaratıcısı Satoshi Nakamoto‘nun sahip olduğu BTC‘leri satmaya başladığına ilişkin spekülasyonlar arttıkça kripto para birimi 9.000 doların altına düştü. Şu anda iyileşme belirtileri gösteren Bitcoin 9.200 dolar seviyesinin biraz üzerinden işlem görüyor. Kripto para sektöründe Dave the Wave olarak bilinen teknik analist, Bitcoin‘in 10.000 dolar direnci geçemedikten sonra BTC‘nin 6.300 dolara kadar düşeceğini belirtti.

Analistin son grafiği, Bitcoin‘in gelecek ay 6.000 dolara düşeceğini gösteriyor, ancak analist uzun vadede Bitcoin‘in yükseleceğini belirtti.

Kısa vadede düşüş olacağını tahmin etmesine rağmen Dave, önümüzdeki yıllarda Bitcoin‘in yükselişine devam edeceğini açıkladı.

BTC‘nin önümüzdeki yılın başlarında güçlü direnç çizgisinden geçeceğini ve önde gelen kripto para biriminin 2023’te 150.000 dolara getirecek uzun vadeli bir parabolik ralliye başlayacağını öngörüyor.

Dave, Bitcoin’in 2019 düzeltmesinin başlangıcını doğru bir şekilde tahmin ederek kripto para topluluğunda isim yaptı.

Analist, Bitcoin‘in 2019 sonundan önce yaklaşık 6.000 dolara kadar düşeceğini söyledi. Analistin tahmini doğru çıktı ve BTC Aralık ayında yaklaşık 6.400 dolara kadar düştü.

Diğer Bitcoin haberleri için enkriptohaber.com/bitcoin sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu