Bitcoin HaberleriManşet

”Zengin Baba, Yoksul Baba” yazarından Bitcoin fiyat tahmini

Sponsorlu İçerik

Bitcoin, tüm küresel ekonominin çökmesine yol açan coronavirüs pandemisinden sonra Mart ayında oluşan güçlü bir yükseliş trendinde ticaret yapmaya devam ediyor. Bitcoin, başarılı bir şekilde gerçekleşen halving’den sonra 9.400 dolardan işlem görüyor.

Analistler, önümüzdeki aylarda ve yıllarda Bitcoin‘in potansiyeli hakkında olumlu yorumlar yapıyorlar, çünkü kripto para birimi genellikle halving gerçekleştikten aylar sonra büyük bir boğa evresine giriyor. Son 2 halving olayı, aylarca süren ve Bitcoin‘in ATH’yi vurmasına neden olan muazzam fiyat artışlarını izledi.

Şimdiye kadar, bu halving olayı, Bitcoin‘e aylar önce yardımcı olduğu için daha da başarılı görünüyor.

Bitcoin tahminleri devam ediyor

Bitcoin‘in yükseleceğine dair olan ilgiyle, kripto para hakkındaki tahminlerin sayısı da sosyal medya ve haber kanallarında artıyor. Yıllar boyunca binlerce farklı tahmin gördük, çoğu insan başarısız olmasına rağmen herkes Bitcoin için bir sonraki fiyatı doğru bir şekilde tahmin etmek istiyor.

En son tahmin efsanevi yatırımcı Robert Kiyosaki‘den geldi.

Kiyosaki, Bitcoin‘in sadece 3 yıl içinde kolayca 75.000 dolara, Altın‘ın ise gelecek yıl 3.000 dolara ulaşabileceğine inanıyor. Kiyosaki‘ye göre, bu varlıklar büyük ilgi görecek ve Federal Rezerv Sisteminin yetersizliği ve her gün trilyonlarca dolar basıldığı için hızlı tırmanacak.

Borsa ve küresel ekonominin yakın gelecekte başka bir büyük darbe görebileceğini belirten Kiyosaki, ”en kötüsü için en iyi şekilde hazırlan!” uyarısını da yaptı.

Tahminler neden başarısız oluyor?

Kripto para birimlerinin fiyatını tahmin etmek zor. Bitcoin hisse senetlerinden çok daha uçucu ve birkaç gün içinde, hatta dakikalar içinde büyük ölçüde değişebiliyor. Dünyadaki yeni düzenlemeler, belki de koddaki bir hata, oyuna girebilecek ve Bitcoin‘in fiyatını büyük ölçüde etkileyebilecek birçok faktör var.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu