Blockchain Haberleri

AVA, 50.000 dolar ödüllü hackathonunu başlattı

Sponsorlu İçerik

Yeni nesil bir Blockchain platformu olan AVA, yeni piyasaya sürülen ve merakla beklenen herkese açık test ağında yenilikçi uygulamalar geliştiren öğrencilere 50.000 dolar ödülle ilk Üniversite Hackathon‘u AVALaunch‘ı tanıttı.

Hackathon’un bir parçası olarak, katılımcılar finansal ürünler ve hizmetler için yeni uygulamalar geliştirmeye odaklanabilir, bir gün milyonlarca insanın ağa erişmesi için bir portal olabilecek altyapı araçları oluşturabilir veya büyük hataları tanımlamak ve çözmek için çalışmalar yapabilirler. AVA ayrıca en iyi projelerin arkasındaki katılımcılara yaz stajı sunacak.

AVA Labs’ın CEO’su Emin Gün Sirer:

“En iyi açık kaynaklı projeler geliştirici topluluğu tarafından tanımlanıyor. Yeni nesil mühendis ve girişimcilerin, finansın geleceğine temel olacak teknolojileri keşfetme ve inşa etme davetimizi kabul etmelerini umuyoruz.”

AVA platformu, varlık ihraççıları için kapsamlı bir araç seti ve küresel, gerçek zamanlı yerleşim taleplerini karşılayacak kadar güçlü bir motor sağlayarak DeFi‘yi daha geniş Açık Finans kapsamına genişletecek şekilde konumlandırıldı. Önde gelen merkezi ödeme işleme şirketleriyle karşılaştırılabilir hızlara, diğer önde gelen Blockchain projelerine göre daha yüksek güvenliğe ve birlikte çalışan hem kamu hem de özel akıllı sözleşme özellikli ağlara destek veriyor.

Resmi açılışından bir yıl sonra geçen hafta AVA, ağ katılımını en üst düzeye çıkarmak ve bu yaz beklenen ana ağ lansmanı öncesinde temel işlevleri deneyen geliştiriciler topluluğunu daha da genişletmek için ilk halka açık test ağını tanıttı.

Ödemeler, token’lar, dijital kimlik, tedarik zinciri ve Nesnelerin İnterneti (IoT) gibi sektörler, benzersiz taleplere olanak tanıyan esnek bir DLT platformu olarak AVA ile ilgileniyor. Dünyanın dört bir yanındaki geliştiriciler ve işletmeler artık AVA ile etkileşime girebilir ve genel test ağında açık finans uygulamaları oluşturmaya başlayabilirler.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu