Blockchain Haberleri

AVA Labs, Investry’yi Satın Aldı!

Sponsorlu İçerik

Popüler Blockchain şirketi AVA Labs, küresel iş erişimini artırmak ve yeni büyüme pazarlarını keşfetmek için Investry‘yi satın aldı. Investry, kurumsal düzeyde yatırım çözümleri sunan özel bir yatırım şirketi.

Blockchain firmaları operasyonlarını çeşitlendirmeye çalıştıkça, daha fazla pazara girme ihtiyacı hissediliyor. AVA Labs, satın almanın özel finansal varlık çözümleri geliştirmede faydalı olacağını belirtti.

AVA Labs, Blockchain’in Ötesine Geçmek İçin Investry’yi Satın Aldı

Blockchain artık otomobillerden karmaşık finansal işlemlere kadar çok sayıda alanda uygulanmaya başladı. AVA Labs gibi tecrübeli bir şirket Investry‘yi satın aldığında, işler kesinlikle olumlu yönde ilerleyecektir. Ortaklık, AVA’nın finansal araştırma ve yönetim hizmetlerinin güçlendirilmesine yardımcı olacak.

Investry’nin küresel pazarlarda araştırma ve varlık yönetimi konusundaki uzmanlığı yeni büyüme yollarının açılmasına yardımcı olacak. Daha sonra, finansal ürünler sektörüne başvurabilir, yenilikçi Blockchain tabanlı çözümler sunabilir ve yatırımcıların hepsi bir arada varlık yönetimi çözümünden yararlanmasına yardımcı olabilir.

Devralım hakkında konuşan AVA Labs’ın Kurucu Ortağı ve CEO’su Emin Gün Sirer:

“Bugün Investery’in satın alınması, AVA’nın finansal hizmetler tekliflerinin sürekli geliştirilmesine olan bağlılığını temsil ediyor ve DeFi alanında yeniliğin önündeki konumumuzu güçlendiriyor. Dahası, John Wu ve Lydia Chiu’yu AVA ekibine davet etmekten mutluluk duyuyoruz. AVA için platformumuzu daha da güçlendirecek, ortaklık tabanımızı genişletecek ve yeni müşterilere ulaşmamıza yardımcı olacak önemli bir stratejik güç.”

2019 yılında kurulan Investery, yatırımcıların özel pazarlarda araştırma yapmalarına, yönetmelerine ve işlem yapmalarına yardımcı olmak için hizmet paketi sunuyor. Investery’in çevrimiçi keşif pazarı, çeşitli dikey pazarlara sorunsuz bir deneyim sunarak yatırımcıların anlaşma envanterini ve portföy varlıklarını tek bir uygulamada görmelerini sağlıyor. Yatırım, finansal hizmetler alanında ilgili ortaklıkları geliştirirken AVA’nın müşteri tabanının büyümesini de kolaylaştıracak.

Investery CEO’su ve Kurucusu John Wu:

“AVA Labs’ın likiditeyi artırmak, yeni pazarlar yaratmak ve küresel olarak finansal piyasalarda ticareti kolaylaştırmak için Blockchain’den yararlanma vizyonu, Investery’nin gönülden katıldığı bir şey. Güçleri birleştirmek, yeni nesil finansal hizmetleri genişletmek için stratejik olarak uyum sağlamamıza izin veriyor.”

AVA Labs, Investry‘i satın almasıyla, Wu yeni kurulumda başkanlık görevi yapacak. Wu daha önce Blackstone ile ortaklık kurarak Sureview Capital‘i kurdu ve Kingdon Capital ve Tiger Management‘ta da görev yaptı.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu