Blockchain HaberleriManşet

AVA Labs, Yeni Blockchain Platformunun Kodunu Yayınladı

Sponsorlu İçerik

AVA Labs, Blockchain platformunun kod tabanını küresel topluluğa yayınlandı. AVA Labs, merkezi olmayan finans (DeFi) uygulamaları oluşturmak için, herkesin özel doğrulayıcılarla kendi Blockchain‘inin başlatmasını ve özel sanal makineler ve programlanabilir de dahil olmak üzere gerekli özellikler ve kural kümeleri altında varlıkları yayınlamasını sağlayan gelişmiş bir altyapı sağlamayı amaçlıyor.

AVA ağı, hem izinsiz hem de izin verilen Blockchain’in internetin kendisinin yapısına benzer şekilde ölçeklenebilir bir şekilde birlikte çalışmasını sağlayacak.

AVA Labs, projenin büyüyen içerik oluşturucuları, açık kaynak geliştiricileri, hata avcıları ve güvenlik mühendisleri topluluğundan katılımı artırmak için Geliştirici Hızlandırıcı Programını (AVA DAP) başlattı. Program, katılımcılara katkı başına 50.000 dolara kadar kazanma fırsatı sunuyor ve AVA topluluğundan geri bildirimleri teşvik etmeyi amaçlıyor.

AVA Labs CEO’su Emin Gün Sirer:

“AVA kod tabanının piyasaya sürülmesi, AVA için araştırma ve geliştirmenin ilk aşamasını tamamlarken, aynı zamanda açık kaynak ve merkezi olmayan topluluğa olan bağlılığını da gösteriyor. Avalanche protokolü ile mümkün olan performans ve güvenlik iyileştirmelerini görünce, BCH gibi diğer büyük kripto para birimleri Avalanche veya bunun varyantlarını dahil etmeyi planladığını açıkladı. AVA platformu bu protokolü sistemin izin verilen ve izinsiz ağlara yayılmasını sağlayan devrim niteliğinde bir ağ modeliyle birleştirerek AVA’yı yeni blok zincirleri ve dijital varlıklar için ilk ve tek gerçek self servis platform haline getiriyor. Bu yılın başlarında ana ağ lansmanımıza yaklaştıkça, herkesi koddaki olası hataları veya geliştirme fırsatlarını belirlemeye ve ele almaya davet ediyoruz.”

AVA Labs Başkanı John Wu:

“AVA kod tabanının piyasaya sürülmesi önemli bir kilometre taşı. İlk kez, bir blockchain platformu genel ve özel uygulamaların birlikte çalışmasına izin verecek. AVA, tüm dijital varlıklar için küresel düzenleme platformu olma potansiyeline sahip ve bu ancak benzersiz mimari modeli nedeniyle mümkün.”

AVA Labs’ın Kurucu Ortağı Kevin Sekniqi:

“Binlerce token içeren bir ağ yerine AVA ekosistemi, her bir alt ağda binlerce alt ağ ve token bulunan bir platformdur. Kodu daha geniş blockchain topluluğuyla paylaşmaktan ve tüm girdileri memnuniyetle karşılıyoruz.”

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu