Blockchain HaberleriManşet

Blockchain, Bir Ülkenin Daha İlgi Alanına Girdi!

Sponsorlu İçerik

Blockchain endüstrisinin güçlendirilmesine odaklanan büyük bir adımda Hindistan Yarımadası‘dan geldi. 2 yıllık eğitim sonunda, 20.000 yetenekli profesyonelden oluşan ekip yetiştirilmesi ve onları birer Blockchain uzmanlarına dönüştürülmesi konusundaki planlarını açıkladılar.

Eğitimli profesyoneller, merkezi olmayan sektörün zorluklarıyla yüzleşmeye yetkin olacaklar ve Hindistan’daki Blockchain teknolojisinin gelişmesinin önünü açmasını sağlayacaklar.

Kerala’ın BT sekreteri M Sivasankar:

“20.000 uzmanı yetiştirmeyi  planladığımız için önümüzdeki 2 yıl bizim için çok önemli.  Genç girişim şirketlerinin yönlendirdiği insan gücünün kalitesini arttırmaya odaklanıyoruz. Bu, yeni nesil teknoloji ve bilgi paylaşımında uzmanlık kazanmamız için harika bir fırsat.”

“BlockHashLive 2019” Kerala Blockchain Akademisi (KBA) tarafından Allianz Teknoloji ile ortaklaşa düzenlendi. Etkinlik, bir bütün olarak Blockchain endüstrisinin araştırma, geliştirme ve girişimciliğe yönelik potansiyel çözümlerin tanıtımına ilişkin görüşlerini paylaşmak üzere endüstrinin en büyük isimlerini bir araya getirdi. Etkinlikteki seçkin isimler, farklı endüstri alanlarında Blockchain teknolojisi kullanılarak  kamu refahı için projeler geliştirmesine olanak sağlayacağını belirttiler. Ayrıca, Kerala eyaletini ülkenin Blockchain merkezi haline getirmek istediklerini vurguladılar.

Hint Bilgi Teknolojisi ve Yönetimi Enstitüsü Başkanı Saji Gopinath, Kerala’nın (IIITM-K), dünyanın dört bir yanından gelen Blockchain uzmanları arasındaki boşluğu kapatmaya yardımcı olacağını vurguladı.

“Blockhash Live, bizim için harika bir öğrenme platformu oldu. Bu platformda  neyi başardığımızı, öğreneceğimizi ve gelecekteki ayak izimizi görebiliriz.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu