Blockchain HaberleriSon Dakika

Blockchain Şirketi MVL, 5 Milyon Dolar Topladı

Sponsorlu İçerik

Blockchain motorlu taşıma servisi TADA‘nın arkasındaki şirket olan MVL, bugün Güney Kore’nin önde gelen risk sermayesi şirketi SV Investment‘in öncülüğünde 5 milyon ABD Doları tutarında bir seri yatırım aldı.

Güney Kore’nin en büyük otomobil parçaları üreticilerinden ikisi olan Central ve SIMWON da bu fonlama turuna katıldı. Finansman, MVL’nin mevcut pazarlarında devam eden genişlemesini ve Blockchain protokolü üzerine kurulu değişim ekosisteminin geliştirilmesini finanse etmek için kullanılacak.

Yatırım, MVL‘nin, sürücülerin sürdürülebilir ve sıfır komisyonlu binme ürünü olan TADA‘nın büyümesine yatırım yapmasını sağlayacak. MVL’nin Blockchain’e dayanan yenilikçi yeni ürün ve hizmetler sunmak için geliştirilmesine yatırım yapılacak.

MVL CEO’su Kay Woo:

“Bu yatırım, sürdürülebilir ve daha adil bir ekosistemi oluşturma vizyonumuzun bir parçasıdır. Ekibimiz, faaliyet gösterdiğimiz topluluklarda olumlu sosyal, çevresel ve ekonomik değişim getirebilecek yenilikçi Blockchain ürün ve hizmetleri sunma konusunda kararlıdır. Dünyanın ilk Blockchain tabanlı sıfır komisyonlu binicilik servisi olan TADA‘yı tanıtmanın temelinde, önümüzdeki aylarda bölgedeki birçok ilki daha duyurmayı umuyoruz.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu