Blockchain HaberleriSon Dakika

Blockchain Varlık Şirketi Tassat’tan, Yatırım Almaya Devam!

Sponsorlu İçerik

Dijital varlık ekosistemi için bir finansal altyapı sağlayıcısı olan Tassat, bugün stratejik Asya yatırımcıları Gumi Cryptos Capital ve HashKey Capital‘in yatırım yaptığını açıkladı.

Yatırımları, Tassat’ın Asya’ya genişlemesi, hızlı sınır ötesi ödemeler ve dijital nakit kullanarak gerçek zamanlı hazine yönetimi dahil olmak üzere Blockchain bazlı altyapı çözümlerinin bankalar tarafından benimsenmesini hızlandırma stratejisini günlendiriyor.

Ürünleri, finansal kuruluşlara ve fintech firmalarının sınır ötesi ödeme ve işlem zincirlerindeki sürtünme noktalarını ortadan kaldırmasına yardımcı olurken, aynı zamanda açık bankacılığı teşvik ediyor. Ayrıca, yeni ve farklılaştırılmış hizmetlerin perakende ve ticari müşterilere sunulmasını sağlıyor.

Tassat CEO, Thomas Kim:

“Gumi Cryptos ve HashKey Capital’i ödemelerimizin ve hazine yönetimi altyapısının benimsenmesinin arttığı bir zamanda stratejik yatırımcılar olarak ağırlamaktan onur duyuyoruz. Her iki firma da Tassat’ın küresel ödemelerin ve hazine yönetimi ortamının çok ihtiyaç duyulan bir şekilde dönüştürülmesine yardımcı olma vizyonunu paylaşıyor.”

Daha önce TrueDigital olarak bilinen Tassat, kripto paralar için çeşitli hizmetler sunuyor. Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) için referans oranını ilk şirketler arasında da yer alıyor.

Gumi Cryptos Capital’in Genel Müdürü, Rui Zhang:

“Tassat’ın başarılı ekibine ve Blockchain ile etkin çözümlerin finansal kurumlara getirilmesine yönelik yaklaşımına destek vermekten heyecan duyuyoruz. Ödemeleri ve ödeme platformu, bankaların kurumsal müşterileri arasındaki sınır ötesi ödemelerin gerçekten sürtünmesiz bir şekilde yapılmasında önemli rol oynayacak.”

HashKey Capital’in CEO’su, Chao Deng:

“Tassat ile kurumların dijital varlıkları belirleme, aktarma, takas etme ve yerleştirme olanağı sağlayan Blockchain tabanlı altyapı oluşturmada küresel lider olma çabalarında ortak olmaktan mutluluk duyuyoruz. Ve ekibinin vizyonunu ve kanıtlanmış sicilini destekliyoruz.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu